Festningshotellene åpner norsk slott i Sverige – og gir bort nøkkelen

Related Post

Festningshotellene AS har, gjennom sitt selskap Torreby Slott AB, inngått avtale om å utvikle Torreby Slott. Slottet, som har norsk tilknytning og nærhet til Norge, åpner 20. mars 2020. Festningshotellene ser frem til å kunne tilby denne slottsopplevelsen på det norske markedet.

Kun én time og femti minutter fra Oslo ligger herskapelige Torreby Slott. Slottet har en spennende norsk historie, og vil sammen med Festningshotellenes festninger være en begivenhetsrik opplevelse for det norske og internasjonale markedet. Drøbaksmannen Niels Georg Sørensen bygde Torreby Slott i 1887, og det gjør dette slottet så unikt for Festningshotellene, som ble stiftet i Drøbak. Med sin norske historie og nærhet til både Norge og Drøbak, ser Festningshotellene på Torreby Slott som en perfekt mulighet til å åpne sitt første slott, heter det i en pressemelding.

Torreby Slott vil være del av Festningshotellene, som i dag er med på å skape nye opplevelser og minner på noen av Norges viktigste og største festninger. Sammen med Oscarsborg Festning og Kongsvinger Festning vil Torreby Slott representere en del av den flotte, skandinaviske festnings- og slottshistorien. Avtalen inkluderer ytterligere utvikling av eiendommen i fremtiden.

Slottsopplevelser, overnattinger, selskap og bryllup

Festningshotellene ønsker å tilbakeføre så mye som mulig av slottsfølelsen til sine gjester. Det å bo på slottet skal gi en følelse utenom det vanlige, og med himmelsenger, slottsbibliotek, historieformidling og en flott vinkjeller, ønsker de å gjøre sitt ytterste for å tilby dette. Kjeden ønsker i første rekke å åpne for seks sengekammer med tilhørende ekstrarom. I oppstarten vil slottet totalt ha 24 sengeplasser, og ved større grupper vil nærliggende overnattinger være en mulighet.

Med flere flotte saler og lokaler vil det også være åpent for selskaper og bryllup. Torreby Slott ligger omkranset av en av Sveriges eldste og flotteste golfbaner.

Ditt Slott for én dag

I forbindelse med åpningen av Slottet vil Festningshotellene gi en person muligheten av å invitere sine beste venner (totalt opptil tolv personer) til en uforglemmelig opplevelse på Slottet. De gir bort nøkkelen og lar den heldige, sammen med sine venner, overnatte, spise og danse seg inn i de sene nattetimene, i de samme lokalene som Greta Garbo og Monacos prinser svingte seg.

Festningshotellene

Festningshotellene består i dag av Oscarsborg Hotel & Resort på Oscarsborg Festning, Festningen Hotel & Resort på Kongsvinger Festning og Reenskaug Hotel i festningsbyen Drøbak, som alle er medlemmer av De Historiske Hotel & Spisesteder og Historic Hotels Worldwide. Festningen Hotel & Resort ble i 2018 kåret til Årets Borg/Slott i Europa av Historic Hotels of Europe.

Foto: Torreby Slott ligger omkranset av en av Sveriges eldste og flotteste golfbaner. Foto fra Festningshotellene AS.

Posted in Ukategorisert