Flygjestene til resorthotellene i Trysil lander nesten i lobbyen

Nå er det klart at SAS flyr til Scandinavian Mountains Airport (SMA) når de lanserer tre internasjonale flyruter til SMA – Sälen Trysil. Den 28. desember begynner SAS å fly fra London, og den 29. desember åpner flyrutene fra København og fra danske Aalborg.

Med dette blir SAS det første flyselskapet som flyr internasjonale gjester direkte til den nye flyplassen ved grensen mellom Sverige og Norges største skidestinasjon, Trysil. Nå kan de engelske og danske gjestene glede seg over å kunne sjekke inn på resorthotellene i Trysil etter en transfertid på bare 40 minutter.

– Dette er en stor dag for oss som har så mange gjester fra England og Danmark. Tenk å kunne tilby dem å lande på vår flyplass, Scandinavian Mountains Airport. Med en rekordkort transfer kan gjestene på mindre enn 40 minutter komme til en av våre to hotellobbyer for innsjekk . Det kan man kalle feriekvalitet, sier Maria Åhgren, General Manager for Radisson Blu Resort & Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil.

I over seks år har resorthotellene i Trysil jobbet med, og rettet seg mot, det engelske markedet. Eksempelvis var 61 prosent av hotellenes gjester fra England i uke åtte i fjor, skriver Radisson Hotel Group i en pressemelding.

SAS med direkterute til Sälen/Trysil

– Vi har i mange år jobbet dedikert, aktivt og engasjert med og mot det engelske markedet. Det er utrolige fine gjester på alle måter, sier Åhgren og fortsetter:

– De setter stor pris på å bo på hotell med alt tilrettelagt, i form av god mat og opplevelser, som spa, bad og bowling. De er flinke til å gi direkte feedback og det gir oss forutsetning for å hele tiden heve servicenivået vårt. Det er en stor prioritet for oss å hele tiden sørge for at vi møter kravene de internasjonale gjestene stiller. Det at man ankommer med fly, og ikke kommer med bil, har en god del å si for hva som må være på plass.

– Det som står i fokus videre nå er å fortsette videreutviklingen av vårt familietilbud året rundt, forteller hun.

Agentene jubler

Radisson Blu Resort Trysil har et godt samarbeid med reiseagenter i England, og det at de nå kan tilby sine kunder å forkorte reiselengden betraktelig, er selvfølgelig veldig positivt.

– Dette er gode nyheter for området. Økt tilgang og mer enn halvering av reisetiden sammenlignet med Oslo, sier Andy Hemingway, Product & Sales Manager i Ski Safari, som har vært en partner for hotellet i over seks år.

– De firestjernes hotellene er høyt rangerte av våre kunder og nå har vi enda flere valgmuligheter, pluss den ekstra komforten ved å fly direkte til Scandinavian Mountains, avslutter han.

Foto: Radisson Blu Resort Trysil. Fotograf: Ola Matsson.