Slik blir Thon Hotel Snø

Thon Hotels bygger et nytt ski-in/ski-out-hotell ved helårs-arenaen Snø på Lørenskog. Det nye hotellet har fått navnet Thon Hotel Snø.

– Vi gleder oss til å ferdigstille Thon Hotel Snø. Dette er et helt spesielt prosjekt. Fra resepsjonsområdet og restauranten kan gjestene våre se rett inn i helårs-arenaen, med utsikt over alpinbakken og langrennsløypene. Her blir det ski-inn/ski-out – rett fra hotellet, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

– Vi samarbeider med en rekke aktører på Lørenskog for å skape helhets-opplevelser rundt vintersport, trening, mat og rekreasjon, forteller han.

Hotellet åpner i 2021 og får cirka 300 gjesterom, restaurant og bar, treningsrom og skiboder. Det blir også en egen konferanseavdeling. Parkering vil skje i underjordisk parkeringskjeller, heter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

– Bydels-prosjektet Snøporten er innovativt. Her bygges det ikke bare skiarena og hotell, men en helt ny bydel. Det tilbys en rekke aktiviteter som passer for barnefamilier, bedrifter, idrettsutøvere og vennegjenger. Dette blir en attraktiv helårs-destinasjon for å holde kick-offs, teambuilding og konferanser. Thon Hotels skal også drifte restauranten og konferansesenteret inne på Snø, og dette åpner allerede i januar 2020. Det gleder vi oss til, sier Morten Thorvaldsen.

Thon Hotel Triaden på Lørenskog passer også godt for dem som skal besøke skiarenaen.

Snø åpner i januar 2020.

Foto: Ski-in/ski-out-hotellet Thon Hotel Snø vil tilby cirka 300 gjesterom. Illustrasjon fra Hille Melbye Arkitekter AS.