Hertz tilbyr Camaro ZL1 og Camaro SS

Hertz-kunder som skal til USA kan nå få en bilopplevelse som vanligvis er forbeholdt de med svært dype lommebøker. Med 750 hestekrefter under panseret er Camaro ZL1 det nærmeste en kommer en racerbil som kan kjøres på vanlige veier.

– I Hertz har vi som mål å tilby alle typer kjøretøy, fra smarte elektriske bybiler til de heftigste luksusutgavene. Vi ser at mange nordmenn søker spesielle bilopplevelser når de skal leie bil i utlandet. Selv om de er litt dyrere enn den gjennomsnittlige leiebilen, gir det mye opplevelse for pengene, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Hallvard Nerbøvik.

Følgesvenn

Det er samarbeidet med Hendrick Motorsports som gjør det mulig for Hertz å tilby de to unike bilene Camaro ZL1 og Camaro SS, med henholdsvis 750 og 480 hestekrefter. Begge med kjørekomfort langt utover det vanlige, heter det i en pressemelding fra Hertz Norge.

– Vi er veldig stolte over samarbeidet med Hendrick Motorsports. De har vunnet NASCAR Cup-serien tolv ganger, og vet hva som skal til for å lage en bil mange drømmer om å eie eller å leie, fotsetter Nerbøvik.

Camaro ble første gang introdusert i 1966, og ble utviklet som en konkurrent til Ford Mustang. Navnet «Camaro» har ingen direkte mening, men historien vil ha det til at de fant ordet i en fransk ordbok, som et slanguttrykk for «følgesvenn».

Suksess med ikonbiler

De totalt 224 spesialtilpassede Camaro-ene vil være tilgjengelig for norske ferie- og forretningsreisende på mange av de viktigste flyplassene i USA. Bilene bestilles gjennom Hertz’ vanlige salgskanaler.

– Vi har også tidligere hatt slike «limited editions» på ulike ikonbiler. Dette har blitt svært godt mottatt på markedet, og jeg er sikker på at det samme vil skje med Camaro. At bilene er lett tilgjengelig på mange av de flyplassene i USA som nordmenn bruker mest, gjør det selvsagt enda mer attraktivt, avslutter Hallvard Nerbøvik.

Foto: En Chevrolet Camaro ZL1 på landeveien. Foto fra Hertz Norge.