Haut Nordic har ansatt Catherine Bugge som Director People & Culture

Related Post

Catherine Bugge er ansatt som Director People & Culture i Haut Nordic AS. Haut Nordic er et konsern i sterk vekst som utvikler eiendom og drifter hoteller og restauranter. Gjennom datterselskapet Haut Nordic Hospitality Group driver også selskapet kontorbygg.

Haut Nordics eksisterende hoteller er en del av Nordic Choice Hotels franchise partneravtale. I tillegg til det svært populære Event & konferansesenteret Magazinet i Kongsberg, bygger Haut Nordic hotellet Miklagard på Gardermoen, et unikt hotellkonsept med utsikt over Miklagard golfbane og med konferansefasiliteter for opptil 500 personer. Hotellet får også en egen spa avdeling og blir et ettertraktet hotell i nærheten av Oslo lufthavn.

Catherine Bugge har over 25 års erfaring fra hotellbransjen. Med nesten 10 år som konsulent og prosjektleder i Micros Fidelio, nå Oracle Hospitality, samt som systemsjef i First Hotel, har Catherine lang erfaring med implementering av hotell systemer og prosjektledelse. Catherine Bugge kommer til Haut Nordic fra stillingen som Senior Transformation Manager i Nordic Choice, med endringsledelse og forbedringsarbeid som hovedoppgaver.

-Jeg gleder meg skikkelig og er ydmyk over å få være med på Haut Nordics reise fremover. Haut Nordic er i en spennende vekstfase og jeg ser frem til å jobbe med å utvikle mennesker og bidra på områder som jeg brenner for sier Catherine Bugge. Noe av det som driver meg er å jobbe med talentutvikling, gode opplærings rutiner, samt å bidra kreativt i forbedringsarbeidet med det resultat å se hvordan medarbeidere blomstrer i hverdagen når de får gode og riktige verktøy og støtte i jobben sin.

-Ansettelsen av Catherine Bugge er nok et bevis på at Haut Nordic har kommet i en posisjon hvor vi ønsker å kvalitetssikre prosesser, dyrke våre dyktige ansatte og utvikle morgendagens servicehelter gjennom vårt nye og prestisjefylte Haut Nordic Academy sier administrerende dir. Sondre Prestegard. I tillegg skal Catherine bidra i utviklingen av vårt viktigste prosjekt for tiden, som er Miklagard hotell, et unikt hotellkonsept i Norges mest potente hotellmarked som åpner i oktober 2020.

-Vi er meget fornøyd med at Catherine har valgt å takke ja til å bli med på å videreutvikle Haut Nordic og denne ansettelsen er nok et tegn på at Haut Nordic er i spennende utvikling, avslutter Sondre Prestegard.

Foto: Catherine Bugge. Foto fra Haut Nordic

Posted in Ukategorisert