Haut Nordic utvider prosjektdivisjon

Haut Nordic utvider prosjektdivisjon.

Jørn Dahl er ansatt som Project and Development Manager i Haut Nordic. Han kommer fra stilling som KAM hos T. Myhrvold avd. Storkjøkken, hvor han i 11 år har jobbet med kjøkken – og restaurant prosjekter og konsepter til HORECA markedet. Før det har han solid driftserfaring fra anerkjente serveringssteder som Holmenkollen Park Hotel Rica, Statholdergaarden, Bølgen & Moi og Spisestedet Feinschmecker for å nevne noen.

Haut Nordic er Norges eneste fullservicekonsern, og utvikler eiendom, drifter hoteller og restauranter. Gjennom datterselskapet Haut Nordic Hospitality Group har selskapet etablert fullservice konseptet for drift av kontorbygg.

Haut Nordics eksisterende hoteller er en del av Nordic Choice Hotels franchise partneravtale. I tillegg til det svært populære Event & konferansesenteret Magazinet i Kongsberg, bygger Haut Nordic hotellet Miklagard på Gardermoen, et unikt hotell konsept med utsikt over Miklagard golf bane og med konferansefasiliteter for opptil 500 personer. Hotellet får også en egen Spa avdeling og blir et ettertraktet hotell i nærheten av Oslo lufthavn. Haut Nordic bygger også nytt hotell i Kongsberg og har et nytt hotell under etablering i Oslo Airport City.

-Ansettelsen av Jørn Dahl er helt nødvendig for å styrke vår prosjektdivisjon og for fortsatt kunne utvikle gode, helhetlige og bærekraftige produkter sier Martin Land, prosjektdirektør i Haut Nordic. Jørn skal med sin gode erfaring og kreativitet spesielt jobbe med å videreutvikle Miklagard som et unikt hotell konsept og vil også bli involvert i implementeringen og oppstarten av dette hotellet.

– Jeg ser virkelig frem imot å ta tak i denne spennende og morsomme utfordringen jeg nå har fått i Haut Nordic. Selskapets visjon og verdier, samt alle de gode kollegaene var virkelig det som trigget meg aller mest til å bli en del av sier Jørn Dahl. Sammen med resten av teamet i Haut Nordic skal vi skape noe som er unikt og fremtidsrettet «Vi skal tørre å tenke nytt». Dette er store ord som vi sammen skal jobbe for å gi mening hver dag. Vi skal legge vekt på detaljene som igjen skaper helhetlige konsepter. Dette er noe både våre gjester og våre ansatte skal dra god nytte av i fremtiden. Jeg er veldig stolt og ydmyk av å få bli del av et så kunnskapsrikt miljø, hvor det er en flott kultur i inkludering og deling av kompetanse for å nå målene. Jeg gleder meg til å følge alle prosjektene våre fra start til mål. 

-Det å fortsatt være en del av prosjektet også etter at de har åpnet dørene er noe jeg har savnet i min tidligere jobb. Gleder meg til å jobbe målrettet med dette teamet hvor vi sammen skal skape og videreføre vårt «Miklagard» til å bli det unike hotellet som vi trenger i Norge avslutter Jørn Dahl. 

Foto: Jørn Dahl. Foto fra Haut Nordic