Berg-Hansen inngår ny avtale med Sabre – sikrer kunder full tilgang til alle priser

Oslo (4.03 2021) I disse dager har Berg-Hansen inngått en ny avtale med Sabre. – Dette er en viktig avtale for å sikre våre kunder full tilgang til alle priser og produkter, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen.

Siden 2014 har Berg-Hansen hatt avtale med både Amadeus og Sabre.

– Det er viktig for oss å ha avtale med begge de to store GDS i verden, fordi det gir oss tilgang til alle priser og produkter for reisende. Vi opplever at prisene og tilgang til produktene kan variere mellom de to selskapene og da benytter vi det som gir best priser for de reisende. Dette tilrettelegger vi for både i kundesenteret, men også på våre digitale flater, sier Villadsen.

(Foto: Salman Syed, VP EMEA Sabre Travel Solutions)

 

Berg-Hansen og Sabre har inngått et langsiktig samarbeid med en ny avtale på de neste fem årene.

– Vår erfaring fra de siste årene har vært positiv. Det å ha gode dialoger med to av verdens ledende GDS, gir oss inspirasjon og utvider vår faglige kompetanse. Vi er et selskap som har vært opptatt av å tilrettelegge tekniske løsninger for våre kunder selv. Det har gjort at vi er i verdensklasse på utvikling av digitale tjenester for jobbreisende. Det er derfor viktig for oss å ha gode samarbeidspartnere som både vi kan diskutere med og hente inspirasjon fra, sier direktør for partnere i Berg-Hansen, Petter Brodahl.

– Mange velger derfor en partner som Sabre, som kan vise økt innovasjon innen den teknologiske utvikling. Vi handlet raskt under pandemien for å øke de teknologiske investeringer, og sikret dermed at vi har den økonomiske styrke til å sikre byråer for langsiktig suksess langt utover krisen, sier Salman Syed, visepresident i Travel Solutions, EMEA.

Toppfoto: Per Arne Villadsen, Administrerende Direktør i Berg-Hansen