Terje Olsen NY LEDER I BROADSTONE

Broadstone Network er glad for å kunngjøre at Terje Olsen begynte i selskapet i mars som administrerende direktør / partner.

Terje har internasjonal erfaring fra flere roller innen reisebransjen. Fra selskaper som Rica Hotels, Onyx CenterSource, Hogg Robinson Group (HRG) og G Travel.

«Jeg gleder meg til å bli med i et selskap med banebrytende visuelle teknologiløsninger, kombinert med reisebransje kunnskap og passion for det de gjør», sier Terje Olsen.

«Det første trinnet er å øke vår tilstedeværelse i nye markeder og land som muliggjør våre visuelle salgsløsninger til f.eks. arenaer, hotell, destinasjoner og feriesteder via Reisebyrå, DMC, PCO mfl. til kunder. Kort sagt, gjennom hele reisebransjens verdikjede.»

«Bransjekunnskap og internasjonal ledererfaring har vært nøkkelen for at Broadstone Network nå rekrutterer Terje. I utfordrende tider for reiselivsbransjen tror vi Terje er den rette personen for at Broadstone skal nå sine mål” sier styreleder Chris Fauske-Grinde.»

Broadstone Network har hovedkontor i Norge med avdelingskontorer i Storbritannia og Island. Selskapet eies og drives av folk fra reise-, teknologi- og filmindustrien som kombinerer kunnskapen og lager nye digitale løsninger for reisebransjens verdikjede.

Toppfoto: Terje Olsen, Administrerende Direktør / Partner i Broadstone