Ukens navn: Marius Flåskjer

Marius er Event Manager i HSMAI Europe, og har vært det siden juni i fjor.

Marius er 25 år, men har allerede mer enn 10 års erfaring fra hotellbransjen. Han har gått gradene fra å være bagasjebærer til å bli Service Manager / Booking Manager allerede som 21-åring. Videre har han studert IT og jobbet under hele studietiden, og siden juni i fjor har han vært Event Manager og teknisk ansvarlig i HSMAI Europe. Marius er også sertifisert Hopin streamer og partner.

Q: De siste 1,5 årene har vært ekstremt utfordrende for alle. Hva hjalp deg med å takle usikkerheten og stresset?

A: Det å ha hatt en jobb å gå til hver dag har vært viktig. Bare det å ha mennesker rundt seg, om så digitalt, så har det vært til stor hjelp.

Rent praktisk har trening tidvis vært en fin ting å holde på med!

Q: Er det noen nye ferdigheter du har utviklet eller som du ønsker å utvikle fremover?

A: Masse! Gjennom mer eller mindre hele pandemien har jeg vært i HSMAI hvor jeg har hatt mulighet til å utvikle nye ferdigheter jeg ikke har brukt så mye med tidligere. Både til bruk i jobbsammenheng og privat.

I jobbsammenheng har jeg blant annet utviklet mine digitale ferdigheter – Jeg har blitt en sertifisert streamer. I tillegg har jeg også begynt å bruke flere digitale verktøy til utvikling av nettsider og diverse typer grafiske design.

Jeg har også møtt mange nye mennesker og personligheter som jeg har lært masse av om lederskap, reiseliv og mye annet!

Q: Hvilke ferdigheter tror du vil bli mer relevante i årene som kommer?

A: Tilpasningsdyktighet – verden endrer seg drastisk, og evnen til å tilpasse seg disse endringene kommer til å være viktig. Det å kunne holde seg oppdatert på nyeste trender, om det så gjelder det digitale eller annet kommer til å være viktig!

Q: Pandemien tvang oss til å revurdere lederskap. Hva er tankene dine og hvordan har du tilpasset deg?

A: Her tror jeg mennesker, tillit og balanse er nøkkelord. Det å inkludere menneskene i bedriften, ta dem med på avgjørelsene eller i det minste gi dem muligheten til å påvirke. I tillegg er troen og støtten til de man har rundt seg viktig, man må kunne stole på hverandre.

Q: Hvordan vil noen som kjenner deg beskrive deg?

A: En glad person som er omtenksom, hardt arbeidende, fleksibel og tålmodig.

Q: Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

A: Nå nærmer det seg slutten på HSMAI sin Europa-tour som jeg har hatt glede av å være med på. Siste reise er til Madrid, og jeg svarer faktisk på disse spørsmålene nå på flyet til Barcelona, hvor veien går videre til Madrid igjen. Etter denne reisen skal jeg hjem, også venter det kanskje en privat reise i løpet av november.

Q: Beskriv en perfekt helg for deg.

A: En perfekt helg for meg er å ta noen øl med venner på fredag, familietid på lørdag og tid til å slappe litt av på sofaen med en fin serie på søndag.

Q: Er det en bok eller podcast som nylig inspirerte deg og som du vil anbefale?

A: Ja, jeg vil anbefale Podcasten «Hvordan har du det mann?». Kvinner er gode på å snakke om psykisk helse, men det er dessverre et tema menn er altfor dårlige på. I episodene prater Erik Follestad med flere menn som åpner seg og snakker om ting som er vanskelig, dette bør vi ta inspirasjon fra.

Q: Er det noe annet du vil dele med oss?

A: Jeg har nå vært i HSMAI siden juni i fjor. Og det er en ære for meg å være med å representere de. Her har jeg jeg lært utrolig mye på kort tid, og ser frem til å lære og være med på reisen med de i tiden som kommer!