HSMAI Norway Weekly 46

Vår fantastiske bransje

Et av HSMAI Europe’s hovedfokusområder for de kommende årene vil være å sette fokus på hvordan man kan gjøre bransjen vår mer attraktiv å jobbe for, samt hvordan beholde dyktige bransjefolk.

Vi vil invitere bransjen, hotellhøyskolene, studentene og andre sammen for å diskutere dette med mål om at bransjen skal fremstå mer attraktiv å arbeide for. Dette skal vi gjøre på en måte som ikke er gjort tidligere, og i nært samarbeid med våre medlemmer som representerer kommersielle ledere, administrerende direktører, GM’s og ledere fra HR og talentutvikling.

HSMAI Europe Spring Curate vil finne sted på en av de ledende hotellhøyskolene i Sveits. Starten for Studentprosjektet vårt vil være i London i forbindelse med våre europeiske arrangementer der 25. og 26. januar, hvor to studenter fra hver hotellhøyskole som er en del av prosjektet vil bli invitert med. Vi mener dette også vil komme hotellhøyskolene sterkt til gode da dette initiativet har et større formål enn bare én enkelt hotellhøyskole eller én hotellkjede.

HSMAIs visjon globalt er som følger: To be the information resource for hospitality, travel, tourism, sales and marketing professionals at all stages of their career.

Det at vi vet at mer enn 60% av studentene ved hotellhøyskoler forlater bransjen etter endt utdanning understreker nødvendigheten av at vi alle støtter opp om dette initiativet. For å lykkes må vi hjelpe studentene med å bygge et nettverk utover deres vanlige krets , stimulere deres profesjonelle vekst og skape en følelse av tilhørighet innenfor vår fantastiske bransje. Derfor har HSMAI Europe startet dette nye initiativet, HSMAI Europe Student Council.

Fantastiske Savoy Hotel i London har tatt frem juledekorasjonen

 

Jeg har snakket med mange medlemmer i forskjellige land, og har lyttet til hvor de mener mulighetene og utfordringene deres ligger. Jeg møtte blant annet Franck Arnold, administrerende direktør og regional visepresident ved Savoy Hotel i London i forrige uke. Vi hadde en veldig interessant diskusjon om mangel på personale, og han vil bli med oss og dele sine synspunkter på vår Commercial Strategy Summit i London i januar. Jeg håper du vil bli med oss.

 

 

Denne uken har jeg jobbet på kontoret vårt i London og hatt mange møter. Det er godt å være tilbake på kontoret igjen. Digitale møter vil aldri erstatte det å møte mennesker ansikt til ansikt.

From left: Eric Brun, Executive Director at Polypol, former Senior Vice President Commercial at Hyatt Hotels Corporation and oncoming Chair of the HSMAI Europe Marketing & Branding Advisory board, Ingunn Hofseth, President & CEO for HSMAI Region Europe and Monna Nordhagen, Partner at Mars Brand Strategy and Chair of the HSMAI Region Europe Marketing & Branding Advisory Board.Nye ledere og medlemmer i våre forskjellige Advisory Boards vil slutte seg til oss i 2022, og andre vil fortsette. Denne uken har jeg også jobbet med Eric Brun og Monna Nordhagen i London. Eric erstatter Monna som leder av HSMAI Europe Marketing & Branding Advisory Board. Han er tidligere Senior Vice President Commercial i Hyatt Hotels Corporation, og er nå administrerende direktør i Polypol. Eric er valgt for 2 år. Han har mye kompetanse på mange viktige områder som er spesielt viktig for bransjen i disse tider. Vi er glad for at Monna fortsetter i Advisory Boardet. Hun blir med oss i London i januar.

I tillegg til våre digitale møter vil vi fra februar neste år starte med lokale HSMAI-arrangementer i våre nøkkelmarkeder. Disse vil finne sted annenhver måned på ettermiddagene i noen markeder og som frokostmøter i andre markeder. Selvsagt også i Oslo.

Men før alt dette så arrangerer vi Møte- og Eventbørsen og HSMAIs prisfest i Oslo tirsdag 11. januar på Clarion Hotel Oslo. Hold av dag og kveld og så kommer vi tilbake med mer informasjon i neste uke.

Nyt helgen!

Best Regards,

Ingunn Hofseth
President & CEO
HSMAI Europe

Topfoto: Perry (Andrew sin hund, vår finansdirektør for HSMAI Europe) passer på meg på HSMAI Europe kontoret i London.


Get to know: Gilad Visotsky

Emile Schelfhout is a 23-year-old ambitious hotel & hospitality professional who recently graduated from Hotelschool The Hague with an MBA in International Hospitality Management. He is currently completing his MSc in Corporate Finance & Banking at EDHEC Business School in Nice.
Read more