Ukens navn: Torill Engelberg

torill_engelberg

Torill Engelberg

Prosjektleder for Reiseliv

Norges Varemesse

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Å jobbe i prosjekt med en stor premiere i januar hvert år, gjør at tiden og året går inn i forskjellige faser. Fasen Team Reiseliv og jeg befinner oss i akkurat nå, er å planlegge og utvikle Reiseliv i takt med næringens ønsker, utfordringer og behov. Til dette arbeidet knytter vi til oss gode partnere.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Jobbe med Reiseliv er både gøy og variert. Det beste med å være prosjektleder er å få jobbe med bredden av hele reiselivsbransjen, både nasjonalt og internasjonalt. Spennende å bygge en messe og møteplass sammen mine gode kolleger.

– Har du noen du har sett opp til?

– Har møtt på mange dyktige mennesker i mine år i reiselivsbransjen. Mennesker som er positive, engasjert, tydelige og faglig dyktige, beundres.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Vi har vafler hver fredag. Det er en hyggelig tradisjon. Sommerfest for alle er rett rundt hjørnet! I år skal vi på båttur…

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Ojj… Lenge!

– Hva synes du er det beste ved HSMAI?

– HSMAIs dedikerte arbeid med og for bransjen. HSMAI skaper aktiviteter og aktualiteter gjennom hele året for reiselivet.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– Markedsføring, salg og kommunikasjon er sentrale utfordringer bransjen står ovenfor. Viktig å fortsette med å videreutvikle seg og sine konsepter.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– En perfekt helg er å ha god tid, skru ned tempoet og være sammen med barna, familien og venner. Å gjøre ting sammen skaper en god ramme for en god helg, og gir en god start på en ny uke!

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Å være tydelig med mitt budskap. Samarbeid gir styrket verdi og gjør oss mer attraktive! Samarbeid er nøkkelordet for å forene gode krefter innenfor alle områder, både reiseliv, kommuner og samfunnet for øvrig.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– Har vel egentlig ikke kommet dit ennå… Men ordet «REISE» må inn i tittelen.

– Hvor går neste reise privat eller i arbeid?

– Sommeren står snart for døren og turen går til Danmark og Legoland.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Liker å holde meg i form. Tar meg gjerne en joggetur i skogen eller på ski om vinteren.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Har stor tro på at samarbeidet med HSMAI/Møtebørsen og Reiseliv B2B skal gi styrket verdi for reiselivsnæringen og våre B2B-besøkende. HSMAI/Møtebørsen vil bli avviklet samme dag som Reiseliv B2B Næringslivsdag torsdag 14. januar 2010. Nøl ikke med å ta kontakt med meg om spørsmål eller for påmelding – ten@messe.no