HSMAI-kurs om sosiale medier

tastatur

I høst drar HSMAI Chapter Norway, i samarbeid med Sermo Consulting, i gang en serie kurs i de nye kurslokalene våre i Oscars gate, der du får en svært praktisk rettet innføring i effektiv anvendelse av de sosiale mediene, både i markedsføringen, markedsovervåkningen og kunde- eller medlemsdialogen.

Heldagskursene (fra 09.00 til 16.00) koster 2900 kroner for HSMAI-medlemmer (3900 kroner for ikke-medlemmer), inklusive lunsj og kaffepauser, tar til i høst, men du kan alt melde din interesse hos Anita, på telefon-nummer 91652873 eller på postbox@hsmai.no. NB! Deltagerne stiller med egen laptop.

Ingeborg Volan, rådgiver i sosiale medier og kommunikasjon hos Sermo Consulting.
Ingeborg Volan, rådgiver i sosiale medier og kommunikasjon hos Sermo Consulting.

Kursleder er Ingeborg Volan fra Sermo Consulting, som kommer til å gi en grundig innføring i disse emnene:

Skriv for nettet

Alle bruker Internett for å finne sin leverandør i reiselivsbransjen. Hva kan du gjøre for at det skal bli deg? Jo, du kan lære å skrive godt for nett. Selgende overskrifter, engasjerende vinkling og godt språk er nøkkeltemaer i dette kurset. Vi lærer teorien om kommunikasjon på nett, gjør oppgaver og får helt konkrete tilbakemeldinger på hvordan vi kan bli bedre.

Overvåk nettet

Snakker noen stygt om deg på nettet, der du ikke ser det? Kommer noen med kritikk du burde ha besvart, hvis du bare hadde visst om den? Eller får du velfortjent ros du ikke vet om? Andre kunders anbefalinger – særlig på nett – er avgjørende for kundenes valg. Lær søketeknikk og overvåkning for å holde oversikt over samtalen på nettet.

Sosiale medier – et kræsjkurs

To millioner nordmenn er på Facebook. Én million er på Nettby. Titusener til er på Twitter, YouTube, bruker Flickr og Wikipedia. De beste i bransjen bruker de sosiale mediene til sin fordel – og vinner kundene. Hvordan når du dem? Hva er egentlig sosiale medier? Og hvordan bør du bruke dem?

Oppdatering 23. oktober 2009:

I tillegg tilbyr vi disse kursene følgende steder:

  • Alta, 30. november: Sosiale medier, et kræsjkurs
  • Alta, 1. desember: Overvåk nettet
  • Bodø, 2. desember: Sosiale medier, et krærsjkurs
  • Bodø, 3. desember: Overvåk nettet

Detaljer om tid og sted finner du også i kalenderen.