Ny nettsuksess for VisitDenmark

Skjermdump fra Visitdenmark.no

Sølvtaggen for Juni/Juli går til det som for tiden muligens kan regnes som Norges mest premierte merkevare: VisitDenmark. Dette er Dinamos tredje seier i Sølvtaggen på et snaut halvår for denne kunden. Dinamo vant også Sølvtaggen for jobbene ”Dejlige Adwords” i desember 2008, og ”Legofilm” i april i år

– Dette er nesten for mye. Men bare nesten. Nå ble vi glade. Vi feirer med en lille ute i hagen og utbringer en skål for VisitDenmark og de samarbeidende rederiene, som stadig utforsker nye veier til mål med kampanjene vi utvikler sammen. Skål også for ACNE Film og ACNE Digital som har gjort en god jobb med produksjonen, og for våre flinke kolleger som gjør Dinamo til et inspirerende arbeidsmiljø, sier tekstforfatter i Dinamo, Stein Simonsen.

Les mer hos INMA