Ny pub på Torp

Foto: Sanfjord Lufthavn, Torp. (Wikimedia Commons)

Mandag åpnet Gastro Pub & Spiseri, som er Sandefjord lufthavns nyeste pub- og serveringskonsept.

Gastro er etablert like ved inngangen, og vil ha inngang fra både ut- og innsiden av terminalen, og egen uteservering. Konseptet er et lekkert engelsk pubkonsept, hvor innredning, design og detaljer er hentet fra opplevelsesdesign og engelske Andy Thornthon, og det hele blir akkompagnert av ordentlig rustikk pubmat, som saftige burgere, ekte fish & chips, sprø salater og påsmurte durum baguetter med festfyll, heter det i en pressemelding fra Sandefjord lufthavn.

Daglig leder Marius Johansen, som er utdannet sommelier, vil sørge for at utvalget av godt øl og annen drikke vil friste de reisende, enten de er på vei til fotballkamp i England, shopping i Italia eller en romantisk tur til Paris. Gastro Pub & Spiseri vil være et nytt, naturlig treffsted før reisen, hvor du som reisende skal oppleve utmerket vertskap, noe godt i glasset og en lekker matbit i uformelle og trivelige lokaler.

Det er Umoe Catering som står bak Gastro-puben, etter at de vant tilbudskonkurransen, hvor det var stor interesse for driften av den nye puben på Torp.

Umoe har tidligere i år overtatt kafeen på innland og utland, hvor de vil innføre et food court-konsept, med samlebetegnelsen Fresh & Tasty, som inneholder Peppes Pizza, La Baguette og Café Opus. I tillegg vil de etablere to barer på rød sone (utenriks), én i tilknytning til bespisningskonseptet og et separat, nytt areale.

Umoe Catering Café AS (UCC), som er 100 prosent eiet av Umoe Catering AS, omsatte i 2007 for 2,2 milliarder, sysselsetter over 4000 medarbeidere, og driver mer enn 200 serveringssteder i Norge. Umoe Catering Café opererer i dag totalt 69 serveringssteder i Norge, hvorav UCC lufthavn servering drifter syv serveringssteder på Bergen lufthavn Flesland og fem på Stavanger lufthavn, Sola. De har også aktivitet både på Oslo Lufthavn og på Haugesund Lufthavn, Karmøy.

Sandefjord Lufthavn er svært tilfreds og har stor tro på de konsepter som nå er etablert. Det er gjort store investeringer på lufthavnen i forbindelse med de nye bespisningsarealene, og konseptene passer svært godt for folk på reise med forholdsvis liten tid.

Foto: Sanfjord Lufthavn, Torp. (Wikimedia Commons)