Første Ryanair-fly til London

Foto: Ryanairs salgs-og markedssjef for Norden Erik Elmsäter og første London-passasjer fra Rygge, Matthew Reed fra Sarpsborg. (Foto: RSL)

Ryanair feirer idag at den første passasjeren har gått ombord i London-flyet, med to daglige avganger,  på Moss lufthavn Rygge. Begivenheten feires også med én million billetter fra 50 kroner.

Ryanair starter denne uken fire av åtte nye ruter fra Moss lufthavn Rygge. Den første passasjeren som går ombord på flyet til London, er Matthew Reed. Som gave får han en valgfri reise for to til London, Stockholm, Brüssel eller Bremen, fra Moss lufthavn Rygge, skriver Ryanair i en pressemelding i dag.

I pressemeldingen svarer Matthew Reed og hans familie på noen få spørsmål:

– Hva skal dere gjøre i London? 

– I London skal vi hilse på familien vår og forhåpentligvis rekker vi litt shopping og sightseeing. London er en svært spennende by på dette området.

– Hva synes dere om at Ryanair starter Londonrute fra Rygge?

– Vi bor i Sarpsborg, og det blir nå svært enkelt for familien i England å komme hit og besøke oss. Vi er kjempefornøyde med ruten, og kommer til å bruke den mye.

– Vi er overlykkelige over at vi er i gang på Moss lufthavn Rygge, og at vi nå kan tilby regionen spennende direkteruter til lave priser, rett ut i Europa.  Vi ønsker Matthew og alle de andre passasjerene en hyggelig reise, og håper av vi treffer dem snart igjen, tilføyer Ryanairs Erik Elmsäter.

Foto: Ryanairs salgs-og markedssjef for Norden Erik Elmsäter og første London-passasjer fra Rygge, Matthew Reed fra Sarpsborg. (Foto: RSL)