Bergen selger seg i Oslo

Tog til Oslo på spor 3, Bergen Jernbanestasjon. Fotograf: Jarle Petterson

Reiselivsnæringen i Bergen ser store muligheter til å trekke flere møter, kurs, konferanser og kongresser til byen i årene fremover. For å motivere og inspirere beslutningstagere i Oslo til å ta initiativ til å få lagt flere arrangementer til Bergen, arrangerer Bergen Reiselivslag, i samarbeid med næringens utøvere, et førjulstreff i Gamle Logen onsdag 25. november fra klokken 15.00 til 18.00.

De mange sidene ved Bergen som arrangørby vil bli presentert, og mer enn 30 forskjellige bedrifter vil gi en smakebit av hva Bergen har å by på, heter det i en pressemelding fra Bergen Reiselivslag. Videre vil det bli satt fokus på Bergen som arrangørby, samt at det gis en orientering om hvilke muligheter som er tilgjengelig for alle som ønsker å invitere et arrangement til Bergen.

Sondre Lerche

«Det er en glede å kunne presentere Sondre Lerche som årets underholdning. Sondre har, til tross for sin unge alder (født i 1982), rukket å gi ut hele fem album. I tillegg har han laget all musikken til Hollywood-produksjonen Dan in real life,» heter det blant annet i meldingen fra reiselivslaget.

På årets arrangement kan vi etter sigende forvente en god og variert musikalsk opplevelse fra den New York-bosatte bergenseren.

Arrangementet er gratis og åpent for alle som har interesse av å vite mer om hva Bergen har å tilby, for så vel store som små arrangementer. Påmelding for deltakere kan gjøres på www.hallaien.no/oslo.

Foto: Tog til Oslo på spor 3, Bergen Jernbanestasjon. Fotograf: Jarle Petterson