Nye Hopenhagen-innbyggere

Angelica Montez

Radisson Blu og Park Inn blir innbyggere i non-profit-organisasjonen Hopenhagen, som er et fellesskap med mål om å gi alle verdens mennesker muligheten til å kommunisere sitt budskap til deltagerne ved FNs klimakonferanse i København.

 

Ministere, ledere og organisasjoner fra 189 land vil delta på klimakonferansen i København. Nettsamfunnet Hopenhagen skal gi alle mennesker en sjanse til å fremme sitt budskap, skriver Rezidor-kjeden i en pressemelding.

– Det er en selvfølge for oss å støtte Hopenhagen. Gjennom vårt internasjonale Responsible Business programme har vi sterkt fokus på et bedre miljø, forteller Angelica Montez de Oca, Manager PR & Communication The Nordics.

Hopenhagen støttes av flere lokale, nasjonale og internasjonale selskaper, sammen med København by. Alle mennesker og organisasjoner kan bli innbyggere.

– Vi oppfordrer våre gjester og ansatte til å støtte dette fellesskapet, forteller Montez de Oca.

Radisson Blu og Park Inn har begge redusert sitt forbruk av miljøindikatorene energi, vann og avfall. Konkrete rutiner ved hotelldrift og logistikk er endret, og har gitt betydelige og målbare resultater ved hvert enkelt hotell.

Rezidor, som blant annet eier Radisson Blu og Park Inn, har flere ganger blitt belønnet for sitt miljøvennlige engasjement, og mer enn 100 av gruppens hoteller har blitt miljøsertifisert av uavhengige og internasjonalt anerkjente selskaper.

Foto: Angelica Montez de Oca, Manager PR & Communication The Nordics i Rezidor-kjeden.