Rica Seilet utvider

Rica Seilet Hotel i Molde.

I samarbeid med Molde kommune og Angvik Eiendom blir Rica Seilet Hotel utvidet med et nytt hotellbygg, skriver Rica Hotels i en pressemelding. Den nye delen skal inneholde Moldes nye Folkebad, treningssenter, Spa-avdeling og konferansesenter.

I den nye hotelldelen tilbys fire store, nye konferanserom tilpasset ti til 120 personer, samt et styrerom. Konferanseavdelingen oppgraderes og hotellet stiller med det meste av moderne, audiovisuelt utstyr. I tillegg bygges 55 nye værelser. Rica Seilet Hotel kan derfor tilby totalt 224 flotte værelser etter 1. februar 2010.

Planlagte åpningsdatoer:

Ny hotelldel 1. februar 2010
Bris fitness senter 15. februar
Cosmopol Spa og Moldebadet 10. april

Foto: Rica Seilet Hotel i Molde. Fotograf: Nsaa/Wikimedia Commons