Best Western i Steinkjer

Best Western Hotels Norway starter 2010 med å ønske nok et nytt medlemshotell velkommen, Best Western Tingvold Park Hotel.

Best Western Tingvold Park Hotel ligger i Steinkjer, 90 kilometer nord for Trondheim Lufthavn Værnes. Steinkjer er administrasjonssenter for Nord-Trøndelag fylke, og tiltrekker seg dermed mye møtevirksomhet, i tillegg til turisttrafikk og vanlig yrkestrafikk.

Best Western Tingvold Park Hotel ligger i rolige omgivelser i utkanten av Steinkjer sentrum, på historisk grunn med gravfelt og 38 steinbautaer fra vikingtiden på eiendommen. Hovedhuset ble bygget i 1890, og stuer og selskapslokaler er pusset opp og bevart i den gamle, elegante stilen fra den gang. Hotellet har 51 romslige gjesterom og gratis gjesteparkering. I tillegg finnes seks møterom med maksimumkapasitet på 120 personer. Hotellet har et utsøkt kjøkken, som tilbyr stor frokost, lunsj, à la carte, og en egen selskapsavdeling.

Best Western Tingvold Park Hotel har jobbet godt for å bestå Best Westerns kvalitetskontroll, og daglig leder John Martin Amdal ser nå frem til å begynne å benytte alle Best Westerns systemer. Han ser den store fordelen av  å  være  med i en stor kjede med hensyn til salg og markedsføring, det globale reservasjonssystemet, innkjøpsavtaler, et gjennomarbeidet kvalitetssystem og ikke minst et nettverk med kolleger over hele verden.

– Med Best Western Tingvold Park Hotel styrker vi vår posisjon i trøndelagsfylkene, og medlemshotellene i regionen har allerede tatt initiativ til samarbeid seg i mellom,” sier Hege Ramm, daglig leder og CEO, Best Western Hotels Norway.

– Veksten Best Western Hotels har hatt i Norge det siste året, viser at stadig flere hoteller ser viktigheten av å være med i en internasjonal kjede, der man drar nytte av et av verdens beste reservasjonssystemer, samtidig som man beholder full kontroll over eget produkt, påpeker hun i en pressemelding.