Dansk vri på norsk moteuke

Det ble vist frem mye spennende på catwalken under VisitDenmarks fremstøt i Oslo. Foto: Rezidor Hotel Group

– Det er spennende å jobbe på nye arenaer for å fremme Danmark som eksportreisemål, sier prosjektleder Elisabeth Hrubos-Strøm i VisitDenmark. For første gang i historien arrangerte VisitDenmark, Wonderful Copenhagen samt ulike danske partnere ”Dansk aften” i samarbeid med Norsk Moteforum, heter det i en pressemelding fra Rezidor Hotel Group.

25 norske møteplanleggere fikk dermed anledning til å treffe danske aktører med fokus på kurs- og konferansevirksomhet.

– Vi tør hevde at for oss nordmenn er det ikke noe annet land som kan tilby blandingen av det profesjonelle og det vi ellers forbinder med slagordet ”Det er dejlig å være norsk – i Danmark”, sier Hrubos- Strøm, som er prosjektleder for bedriftsmarkedet i Danmark, og initiativtaker til arrangementet.

– Danmark har et unikt kurs- og konferansetilbud, sammenlignet med andre land i Europa. I tillegg har de et dansk vertskap, som vet å stille sine beste sider til disposisjon.

For virkelig å få det til å svinge, var det så duket for catwalk med store danske merker, som Bertoni, Kaffe/cream og Charlotte Sparre. Showet ble åpnet ved at Vivian Sivertsen, daglig leder i DFDS Seaways, rappellerte ned fra taket. Københavnbåten har valgt å gå nye veier for å trekke til seg bedrifts- og gruppekunder. Blant flere nye aktiviteter, er rappellering ned skutesiden på rederiets to københavnbåter den mest spektakulære.

Dansk aften er et eksempel på at VisitDenmark bruker friske metoder for å bekrefte budskapet om at ”det er dejlig å være norsk i Danmark” – også for norsk bedrifter.

Arrangementet gikk av stabelen torsdag den 18. februar, og VisitDenmarks samarbeidspartnere var:

  • Arp-Hansen Hotel Group
  • Crowne Plaza Copenhagen Towers
  • DFDS Seaways
  • DMC Denmark
  • Hilton Copenhagen Airport
  • Norwegian
  • Pernod Ricard Norway
  • Radisson Blu
  • Wonderful Copenhagen

Foto: Det ble vist frem mye spennende på catwalken under VisitDenmarks fremstøt i Oslo. Foto fra Rezidor Hotel Group