Nye priser for reisebransjen

Vinner på målstreken. Konkurranse

Etter flere års samarbeid om prisene Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder har HSMAI og Cornell Hotel Society Norway Chapter (CHS) bestemt seg for å fornye seg.

Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder i Reisebransjen vil bli videreført av HSMAI, i samarbeid med HRR (Hotell, Restaurant & Reiseliv) og andre bransjeaktører, og vil bli arrangert i Oslo, mens Cornell Hotel Society Norway Chapter (CHS) lanserer en ny pris for de etablerte hotelldirektørene, og vil arrangere sin prisutdeling i Stavanger, under Serviceforum.

Ingunn Hofseth, HSMAI Chapter Norways administrerende direktør, er glad for at Hurtigruten stakk av med den gjeveste prisen på HSMAI-prisfesten. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner
Ingunn Hofseth, HSMAI Chapter Norways adm. dir., på HSMAI-prisfesten i januar. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner

– Vi har samarbeidet godt over flere år, men begge parter følte det var på tide å fornye seg, sier Ingunn Hofseth, President i HSMAI Chapter Norway & Europe. HSMAI og HRR fortsetter arbeidet med å trekke frem de ulike unge talentene, og vil beholde aldersgrensen på 33 år, men har, i tillegg til videreføringen av samarbeidet med Cornell i USA, inngått et samarbeid med velrenommerte London School of Economics (LSE). Samarbeidet med LSE vil styrke arbeidet med å gjøre denne prisen attraktiv utover hotellnæringen. Vi er av den oppfatning at den jobben som er gjort må videreføres, og at det er viktig at vi tar vare på og hedrer de unge og sikrer oss at de forblir i næringen, sier Hofseth.

Samtidig endres premien til Årets Unge Hotelier til tre valgfrie PDP-kurs á tre dager ved The Cornell School of Hotel Administration, slik at det er mulig å tilpasse undervisningen egne behov. Vinneren av Årets Unge Leder i Reisebransjen får et valgfritt to-ukers kurs ved London School of Economics (LSE). Begge prisene inkluderer reise og opphold.

– Totalt sett vil vi nå favne bredere, sier Ådne Skurdal, Chapter President for Cornell Hotel Society Norway Chapter (CHS), og fortsetter:

– Med denne endringen har vi både en pris til de unge, fremadstormende talentene, som bør premieres for gode resultater innen både hotell og reiseliv. Samtidig opprettes det en pris for dem som har jobbet frem fremragende resultater over flere år.

Prisutdeling til HSMAI vil foregå i Oslo klokken 19.00 22. april.

Cornell Hotel Society vil allerede 18. mars dele ut den nye prisen Årets HotelierServiceforum i Stavanger. Serviceforum er en studentdrevet fagdag, med påfølgende bankett og prisutdeling. Premien er et to ukers program for etterutdannelse (GMP) ved Cornell University – School of Hotel Administration i USA, inkludert reise og opphold.
General Manager-programmet er et krevende kurs, hvor høyt kvalifiserte hotelldirektører fra velrenommerte hoteller rundt om i verden deltar. The Cornell School of Hotel Administration regnes for å være verdens fremste lærested for «Hospitality Management».

– Det å få oppleve atmosfæren på topp internasjonale læresteder, lære av de beste professorene innen hotell og ledelse, og, ikke minst, muligheten til å nettverke med ledere fra hele verden, gjør premiene svært attraktive, sier Ådne Skurdal og Ingunn Hofseth. Dette er en once in a lifetime-mulighet, sier de to, og oppfordrer alle til å sjekke reglene for deltagelse.

Nominer dine kandidater!

Du kan nominere dine kandidater til Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder i Reisebransjen ved å gå til denne siden.