Nytt om navn i Thon Hotels

Thon Hotels har besatt en rekke nøkkelstillinger den siste tiden. Blant disse finner vi:

Frode Pedersen, Thon Hotels

Thon Hotel Hovedkontor

Frode Pedersen (43 år) tiltrer nyopprettet stilling som regionsdirektør med driftsansvar for Region Nord. Frode kommer fra stillingen som hotelldirektør på Thon Hotel Nordlys i Bodø. Frode har fem års høgskoleutdanning fra Høgskolen i Bodø, BI/Norges Markedshøgskole og BI senter for lederutdanning. Han har allsidig erfaring fra privat næringsliv, hvor de siste elleve årene har vært som leder.

Han startet i stillingen den 9. november.

Kjersti Ringholm, Thon Hotels

Thon Hotel Hovedkontor

Kjersti Ringholm (37 år) tiltrer nyopprettet stilling som regionsdirektør med driftsansvar for Region Øst. Kjersti kommer fra stillingen som hotelldirektør på Thon Hotel Arena. Kjersti har hotellerfaring, blant annet fra hoteller i Asia, USA og Europa, samt noen års erfaring som hotelldirektør i tre ulike kjeder i Norge.  Kjersti har sin utdannelse som bedriftsøkonom fra BI, treårig utdannelse fra Swiss School of Hotel Management, og GMP fra Cornell University.

Hun har startet i stillingen.

Finn Thore Pedersen, Thon Hotels

Thon Hotel Hovedkontor

Finn Thore Pedersen tiltrer nyopprettet stilling som regionsdirektør med driftsansvar for Region Sør.Finn Thore kommer fra stillingen som nasjonal innkjøper i IKEA Norge/Finland. Han har også jobbet som driftssjef for IKEA, driftssjef for By the Way AS og hatt flere stillinger i hotellbransjen. Finn Thore har fagbrev som kokk og servitør, og er utdannet i Service Management, hotelladministrasjon og «KRL» (kjøkken- og restaurantledelse) ved Norsk Hotellhøyskole.

Han har startet i stillingen.

Anita C. Blomberg-Nygård, Thon Hotels

Thon Hotel Hovedkontor

Anita C. Blomberg-Nygård (38 år) tiltrer nyopprettet stilling som regionsdirektør med driftsansvar for Region Vest. Anita kommer nå fra stillingen som adm. sjef i Sodexo. Hun har drevet egen bedrift med overnatting og bespisning i Sverige, og har hatt ulike stillinger i hotellbransjen. Anita er utdannet fra Charles University, Praha og har flere etterutdanningskurs fra Cornell innen ledelse, hospitality og finans.

Hun startet i stillingen i februar 2010.

Fredrik Jensen, Thon Hotels

Thon Hotel Kirkenes

Fredrik Jensen (54 år) tiltrer stillingen som hotelldirektør på Thon Hotel Kirkenes som åpner i mai 2009. Fredrik har en allsidig bakgrunn fra hotell- og restaurantbransjen. Videre har han vært lærer i kokkefag, og kommer nå fra stillingen som adm. sjef i Fretex Nord-Norge. Fredrik har kokkefagbrev og hotell- og restaurantbrev.

Han starter i stillingen 30. november 2009.

Aid Schei Lillegård, Thon Hotels

Thon Hotel Tromsø

Aid Schei Lillegård (43 år) blir hotelldirektør på nye Thon Hotel Tromsø, som åpner i april 2009. Aid har jobbet i kjeden i 21 år og innehatt flere forskjellige stillinger, nå sist som hotelldirektør ved Thon Hotel Polar.

Hun har startet i stillingen.

José de Castro, Thon Hotels

Thon Hotel Arena

José de Castro (59 år) tar over stillingen som hotelldirektør på Thon Hotel Arena. José kommer nå fra stillingen som F&B-direktør på Thon Hotel Arena. José har bred internasjonal erfaring fra hotellbransjen i inn- og utland.

Han startet i stillingen den 16. november 2009

Christian Olson, Thon Hotels

Thon Hotel Oslo Airport

Christian Olsson (36 år) tar over stillingen som hotelldirektør på Thon Hotel Oslo Airport. Christian har bred erfaring fra hotellbransjen, med flere år i Thon Hotels. Han kommer fra stillingen som driftsjef med ansvar for F&B på Thon Hotel Oslo Airport.

Han startet i stillingen den 9. november 2009