Bestill ferien på iPhone

iPhones. Foto fra Apple

Apollo er første norske reisearrangør til å lansere en applikasjon til iPhone, hvor man gratis kan laste ned og bestille restplasser. Dermed er det blitt enda enklere å bestille ferieturen, skriver byrået i en pressemelding.

Apollos kundeundersøkelser viser at, utover selve reiseproduktet, er det hvordan man bestiller reisen som er viktig.

Enklere og raskere

Nordmenn vil ha det enkelt og lett tilgjengelig. Nå tilbyr selskapet, som første reisearrangør, sine kunder en iPhone-applikasjon, hvor alle restplassene er samlet.

– Det er rundt en kvart million iPhone-brukere i Norge. Vi synes det er hyggelig å kunne tilby en enklere måte å bestille reiser på. Mange er reisesugne etter en lang og kald vinter, nå kan de lett følge med på reisetilbud til varmere strøk, sier Helen Begby, informasjonssjef i selskapet.

Bestill reisen i kassakøen

Ved hjelp av den nye applikasjonen, som kan lastes ned gratis fra Apples App Store, finner man lett gode tilbudsreiser, hvor man enn befinner seg. Du kan også benytte iPhonens innebygde GPS for å finne nærmeste avreiseflyplass. Selvsagt kan du også bestille reisene direkte i iPhonen, slik at alle med Tårnfrid-tendenser kan ordne ferien mens man henter barna i barnehagen eller fra kassakøen i matbutikken.

Foto: iPhones (Foto fra Apple)