Ingunn Weekly: Meld deg på Servicekonferansen!

Stefanie Anding, MCA (Master Connection Associates)

Meld deg på Servicekonferansen torsdag 22. april på Bristol Hotel, og få med deg blant annet Stefanie Anding fra MCA (Master Connection Associates) i det to timer lange hovedforedraget, som hun kaller “A Look Behind the Curtain”, der hun tar for seg hva virkelig førsteklasses kundebehandling handler om.

– Vellykkede foretak jobber ikke på slump når de skal levere førsteklasses kundebehandling. Om du går disse foretakene nærmere etter i sømmene, vil du oppdage at de arbeider metodisk for å sikre det høye servicenivået gjennom hele organisasjonen, sier hun blant annet.

Master Connection Associates (MCA) er et globalt anerkjent utviklingsselskap, som har jobbet for hundrevis av merkevarer, og bistått dem med utforming og integrering av kundebehandlings-filosofier og -prosesser.

En kikk “bak gardinen”

I løpet av sesjonen sin den 22. april, kommer Stefanie Anding til å beskrive hva virkelig førsteklasses kundebehandling dreier seg om.

– Jeg kommer til å ta tilhørerne med “bak gardinen” hos noen av de store, verdensomspennende aktørene, som BP, Ritz, Carlton-hotellene og Barclays Corporate Bank, og skal prøve å beskrive serviceprosessene de implementerte, og gi eksempler på hvordan de håndterer kunder og ansatte for å bli ledende i sine respektive markedssegmenter, sier hun.

På slutten av sesjonen får vi vite mer om hvordan vi selv kan innlemme lignende prosesser i virksomhetene våre, som i sin tur kan bidra til å øke servicenivået – og øke kundelojaliteten.

Master Connection Associates (MCA) er en ledende coach- og konsulentselskap innen service, salg og lederskap. Stefanie Anding er en motiverende tilrettelegger og taler, som er kjent for å gi egne workshops et unikt og dynamisk perspektiv. Med tolv års salgs- og ledererfaring, har hun opparbeidet en egen evne til å inspirere andre.

Vi i HSMAI har samarbeidet med dette firmaet for noen år tilbake, og vi har sjelden fått så gode referanser som etter deres seminar.

meld deg på!

Ingunn Hofseth. ThumbnailMed vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Stefanie Anding, MCA (Master Connection Associates)