Ny salgstopp i Rezidor

Anette Ravn Jensen, Global Sales Director for Rezidor i Skandinavia

Anette Ravn Jensen er ansatt som ny Global Sales Director for Rezidor i Skandinavia. Med over 15 års internasjonal erfaring i hotellbransjen, skal hun lede Rezidors salgsteam i Norge, Sverige og Danmark.

– Jeg er veldig glad, og ser frem til utfordringen med å representere og å ha ansvar for salg i de over 300 Hotel Missoni, Radisson Blu-, Park Inn- og Regent-hotellene som finnes i vår portefølje. Vi har mange lojale kunder i det skandinaviske markedet, og det er vår oppgave å fortsette med å oppfylle og overgå kundenes preferanser, sier Anette Ravn Jensen i en pressemelding.

– Hotellene våre er ofte velkjente i det skandinaviske markedet. Samtidig ønsker vi å øke kundenes kjennskap om våre øvrige tilbud, slik at de skal få øynene opp for våre hoteller i Europa og Midtøsten, sier hun.

Anette Ravn Jensen har arbeidet i Rezidor-konsernet i fem år. Hun kommer fra stillingen som Director of Revenue Development Nordic, der hun arbeidet med å optimere og utvikle inntjeningskanaler for Rezidors hoteller i Norden. Til da jobbet hun i fem år som salgssjef på hotellkjeden Marriot, og som salgssjef på Inter Continental i ti år.

Sales Director Geir Lysberg leder det norske salgskontoret. Der har Rezidor også sin Group Desk, som bistår med gruppebestillinger og møteforespørsler.

Foto: Anette Ravn Jensen er ansatt som ny Global Sales Director for Rezidor i Skandinavia. Hun har mer enn 15 års erfaring i hotellbransjen.