Toril Flåskjer "Årets direktør"

Toril Flåskjer, direktør på Scandic Asker og Scandic Høvik

Den norske hotelldirektøren Toril Flåskjer, fra Scandic Asker og Scandic Høvik, har fått den prestisjefylte tittelen “Årets Direktør” av toppledelsen i Scandic-konsernet.

Toril Flåskjer, som er direktør for de to hotellene, vant kåringen i konkurranse med 140 andre direktører i Scandic. En meget god prestasjon og en stor ære for direktøren og hennes team.

– Jeg er kjempestolt, veldig glad og egentlig litt rørt. Utmerkelsen skaper god stemning og entusiasme blant de ansatte på hotellet, noe vi igjen håper vil komme våre gjester til gode, sier Toril Flåskjer i en pressemelding fra Scandic Norge. Hun har vært ansatt i Scandic i en årrekke, og har hatt flere lederstillinger i hotellkjeden, blant annet som hotelldirektør for Sjølyst og Edderkoppen.

Geir Lundkvist, adm. dir. i Scandic Hotels Norge (foto fra Scandic)
Geir Lundkvist, adm. dir. i Scandic Hotels Norge (foto fra Scandic)

Administrerende direktør i Scandic Norge, Geir Lundkvist, hevder at “Årets Direktør” er en prestisjefylt tittel, og er stolt og beæret på Torils vegne. Han mener det er ekstra hyggelig at en nordmann og et norsk hotell vant utmerkelsen denne gangen, sett i lys av blant annet markedssituasjonen i Norge.

– I Danmark, Sverige og Finland er Scandic den største og mest dominerende aktøren på hotellmarkedet, mens i Norge er kjeden mer som en lillebror å regne. Derfor er det sterkt av en norsk direktør å hevde seg i den denne konkurransen, sier Lundkvist.

Juryens uttalelse:

Toril has been working with Scandic since 1997. Her career with Scandic started as opening GM for Sjølyst, opening GM for Edderkoppen, GM for Sjølyst, Cluster GM Sjølyst/Høvik changed to cluster GM Asker/Høvik in 2009. Including her role as GM she has always taken on added corporate tasks within sustainable business, Theater & Tour/IT sales. Toril has a very commercial driven profile. She is very goal- and result oriented, has an ability to focus and prioritize. She really stands out as a leader who gets a quick overview, executes necessary actions and succeeds with “turn arounds”. In people business she is a role model for other GM’s by sharing best practice with all her initiatives and local actions ( Hjertemennesker, “Askvik days”). In 2009 Toril has made a necessary turnaround at Asker/Høvik by recruiting and developing a new management team, by implementing improved operational procedures, and by working on improving Scandic Guest Survey scores. She has also established a strong local sales team and successfully outsourced the housekeeping function to ISS.

[ . . . ]

Toril indentify herself with Scandic values and act fully according to them.

– Vi gratulerer Toril, som også har vært mangeårig styremedlem og styreleder i HSMAi Chapter Norway, i tillegg til at hun tidligere var styreleder for HSMAI Region Europe, sier en begeistret Ingunn Hofseth, adm. dir. i HSMAI Chapter Norway, og tilføyer entusiastisk:

– Dette var stor stas!

Toppfoto: Toril Flåskjer, direktør på Scandic Asker og Scandic Høvik.