Nytt Thon-hotell i Hallingdal

Foto: Thon Hotell Bjørneparken (montasje fra Thon Hotels)

I morgen, fredag 7. mai åpner Thon Hotel Bjørneparken og Bjørneparken kjøpesenter på Flå i Hallingdal. Hotellet og kjøpesenteret ligger vegg i vegg og rett ved Bjørneparken. Sammen vil dette trekløveret tilby opplevelsesrike aktiviteter for store og små hele året igjennom, heter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

Bjørneparken er en familie- og naturpark med blant annet bjørner, elger og rådyr.

Thon Hotel Bjørneparken får 56 lyse og hyggelige rom, og en restaurant som er åpen for alle. Hotellet vil ha noen møteromsfasiliteter, og vil i tillegg samarbeide tett med Bjørneparken for større arrangementer. I sommer blir hotellet et Thon Junior-hotell, som er spesielt tilrettelagt for barnefamilier.

Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.
Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.

– Jeg gleder meg alltid over å åpne nye hoteller, og jeg skal innrømme at det er ekstra hyggelig å etablere seg på et sted som har stor betydning for Olav Thon, sier administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Bjørneparken kjøpesenter har et godt utvalg av butikker som dekker alle behov. Kjøpesenteret får 14 butikker innenfor ulike bransjer, i alt fra dagligvare, hjem/interiør, sport og tekstil. Følgende butikker åpner på kjøpesenteret: Kiwi, Boots medisinutsalg, Notabene, Princess, Nille, Til Bords, Risøe, LMC, Intersport, Cubus, Skoringen, B-young, Pernille og en egen suvenirbutikk.

– Dette blir et flott kjøpesenter, som vil være til stor glede både for lokalbefolkningen på Flå samt alle tilreisende og gjennomreisende i Hallingdal, sier senterleder og markedssjef i Thon Eiendom, Birgitte Viddal Lunde.

Toppfoto: Thon Hotell Bjørneparken (montasje fra Thon Hotels)