"Low pass" over Oslofjorden

Norwegian-maskin ved landing. Fotograf: Hans Olav Nyborg/Norwegian

Norwegian vil for første gang fly en lavtflyvning over Oslofjorden. Lavtflyvningen tirsdag 25. mai markerer at Norwegian er det offisielle flyselskapet for Eurovision Song Contest. Norwegian har fått Luftfartstilsynets godkjennelse til å fly ned i 500 fot, skriver Boarding.no.

Som hovedsamarbeidspartner til Eurovision Song Contest vil Norwegian markere finalen i Norge på flere måter, i tillegg til å fly gjester og deltakere til Oslo. Denne flygningen, som er godkjent av Luftfartstilsynet, er et engangstilfelle og vil gjennomføres uten passasjerer. Flyet er en Boeing 737-800 som har fått sin spesielle Eurovision Song Contest-dekor i anledning finalen i Norge.

Les hele saken hos Boarding.no

Foto: Norwegian-maskin ved landing. Fotograf: Hans Olav Nyborg/Norwegian