Ukens navn: Line Vikrem-Rosmæl

Line Vikrem-Rosmæl, reiselivsdirektør i Visit Trondheim AS

Line Vikrem-Rosmæl

Reiselivsdirektør

Visit Trondheim AS

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Jeg er nettopp begynt i jobben som reiselivsdirektør i Visit Trondheim, så derfor består min hverdag i å ha møter med flest mulig av våre samarbeidspartnere, samt å skape et naturlig nettverk jeg kan bruke for å selge byen! Det å lære nye ting er interessant og utfordrende.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Det at jeg kan selge Trondheim by i inn- og utland, er en takknemlig jobb. Det beste ved jobben er å møte nye, interessante mennesker hver dag. Tror at mange i næringslivet i byen kan være med på å skape et mer helhetlig reiselivsprodukt av Trondheim.

– Har du noen du har sett opp til?

– I jobbsammenheng må jeg vel si at Petter Stordalen har inspirert meg, med sin energi. Skulle gjerne hatt litt mer av hans pågangsmot. Ellers ser jeg opp til Eva Joly. Hun er en tøff dame, som virkelig har pågangsmot, ved at hun nå lanserer seg som presidentkandidat i Frankrike.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Vi har fredagskaffe noen fredager i måneden, samt at vi har bursdagskake når noen fyller år.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Er nettopp blitt medlem.

– Hva synes du er det beste ved HSMAI?

– Det beste er at dere sender ut nyhetsbrev, der alle kan oppdatere seg på hva som skjer i reiselivet. Nyheter og nytt om navn er alltid interessant å lese om.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– Kanskje sette sammen temagrupper på tvers av bransjer og regioner. Tror vi alle kan bruke hverandre mer enn det vi gjør i dag.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Jeg elsker å lage mat, så en fredagskveld begynner med å lage en treretters middag sammen med mannen, stå opp forholdsvis tidlig lørdag morgen, drikke kaffe og lese aviser i flere timer før jeg går en lang tur i marka eller langs fjorden. En lørdagskveld er ekstra hyggelig hvis vi har gjester til middag. Søndagen er rolig, men inneholder også en lang tur. Etter en slik helg er man opplagt til å gjøre en ekstra god innsats i løpet av uken!

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Ville brukt flere oljekroner på å markedsføre Norge i utlandet!

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– «Det gode liv i Frankrike».

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Har nettopp vært i Paris privat og skal også dit på jobbreise i oktober. Deltar på Innovasjon Norges Workshop. Uken etter drar jeg til Stockholm, for å delta på et NCB-arrangement.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Liker å lage gourmetmat. Koser meg og slapper veldig av når jeg kan stå på kjøkkenet en hel dag. Ellers liker jeg å holde meg i form, ved både å gå daglige turer og spinner noen timer per uke.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Jeg er ambassadør for TV aksjonen lokalt i Trondheim, og oppfordrer alle reiselivsbedrifter til å bidra med det de kan. Kan man ikke gi penger, kan man melde seg på som bøssebærer!