Ingunn Weekly: Ny giv på alle fronter

Møtebørsen  i 2007

HSMAI ønsker å skape en ny giv og et løft for MØTEBØRSEN, og vi fornyer oss for våre utstillere og de besøkende. I den forbindelse har vi satt opp tre webinarer i forkant av MØTEBØRSEN, for å inspirere og hjelpe våre utstillere til å få maksimalt utbytte av arrangementet.

I går gjennomførte vi det første én-times webinaret, og etter responsen å dømme, ser det ut til å være meget vellykket. Webinarer er relativt upløyd mark for mange, men det er et utmerket supplement til andre møter, om det er av kort varighet.

Richard Jacobsen.
Richard Jacobsen.

HSMAI har valgt Richard Jacobsen til å gjennomføre webinarene, og til å være fasilitator under selve MØTEBØRSEN-dagen. Richard kjenner HSMAI og MØTEBØRSEN godt, og han har solid erfaring fra hotellbransjen. Sist som direktør for salg og relasjoner i Choice Hotels Scandinavia. Fra 1998 har han jobbet som konsulent, primært med å forløse salg i bedrifter. De to neste webinarene vil bli gjennomført på følgende dager og tidspunkter:

  • Mandag 22. november kl. 10.00–11.00
  • Onsdag 5. januar kl.10.00–11.00

Vi kommer til å benytte oss av webinarer som et supplement til våre øvrige aktiviteter også. Men ingenting blir som et møte ansikt til ansikt, og det blir det mange av fremover. Salg, miljø, PR og kommunikasjon er temaer som skal få fokus fra HSMAI. Det neste frokostmøtet blir på Hard Rock Cafe tirsdag 19. oktober, og torsdag 11. november har vi fokus på PR og Kommunikasjon, med bl.a. Angelica Montez de Oca fra Rezidor Hotel Group.

Ingunn Hofseth. ThumbnailMen det blir flere frokostmøter. Vi sender deg listen over de kommende frokostmøtene over helgen.

Ha en fin helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Hektisk aktivitet under Møtebørsen for noen år siden.