Hvem er best likt i København?

Den lille havfrue, København

Mandag 11. oktober klokken 09.00 starter VisitDenmark kampanjen ”Best likt i København”. De som vil delta i konkurransen, melder seg på via Facebook-siden www.facebook.com/visitdenmark. Antall deltagere er begrenset til 1600 personer, forteller VisitDenmark i en pressemelding.

20. til 23. oktober blir profilbildene til alle de påmeldte vist på storskjermer, som er plassert på ulike steder i København. De som deltar i konkurransen, velger selv hvor de vil bildet skal vises frem. De kan velge mellom Tivoli, Strøget, Nyhavn og Rådhuspladsen. Målet er å få flest mulig stemmer fra danskene som passerer storskjermene. Mike fra VisitDenmarks norgeskontor skal reise fra storskjerm til storskjerm og presentere alle deltagerne. Den som får flest stemmer fra de forbipasserende, blir altså kåret til ”Best likt i København”.

Fine premier venter de tre som får pallplassering i kåringen. Førstepremien er en reise for fire personer, tur-retur Oslo-København i Commodore-lugar på et av DFDS Seaways’ skip. Vinneren får også to overnattinger for fire personer på fritt valgt Arp-Hansen-hotell i København.

Andreplassen premieres med en reise for to personer tur-retur Oslo-København, i en Sea Class-lugar på et av DFDS Seaways’ skip, samt to overnattinger i juniorsuite på Hotel Danmark.

Bronseplassering premieres med en reise for to personer tur-retur Oslo-København i en Sea Class-lugar på et av DFDS Seaways’ skip, samt to overnattinger på Crowne Plaza Copenhagen Towers.