Norwegian med Stockholm–Malmø

Norwegian-maskin ved landing. Fotograf: Hans Olav Nyborg/Norwegian

Norwegian fortsetter å lansere nye ruter i Sverige. 2. desember skal selskapet begynne å fly innenriks på ruten Stockholm–Malmø. Norwegian vil fly tre daglige avganger på hverdager og to i helgene mellom de to byene. Til våren øker antall daglige avganger til seks, skriver selskapet i en pressemelding.

– For å være en konkurransedyktig aktør og et godt alternativ, både for forretnings- og fritidsreisende, er det viktig med et omfattende rutenett. Den siste tiden har vi ekspandert kraftig i Sverige, med en rekke nye utenlandsruter, og nå er det viktig å befeste vår posisjon i det svenske innenriksmarkedet, med flyvninger på en av Sveriges største innenriksruter. Vi ser et stort potensial i ruta Stockholm–Malmø, og er sikre på at Norwegians inntog vil føre til lavere priser og et bedre tilbud til de reisende, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam i Norwegian.

Positive til Norwegian

– Det er gledelig at et så ekspansivt flyselskap som Norwegian velger å fly fra Malmø. At nok et flyselskap velger å trafikkere ruta Malmø–Stockholm, kommer våre reisende til gode, som nå får enda flere innenriksavganger å velge mellom, sier Peter Weinhandl, flyplassjef ved Malmø Airport.

Foto: Norwegian-maskin ved landing. Fotograf: Hans Olav Nyborg/Norwegian