Skeikampen åpner på lørdag

Vinterstemning på Skeikampen

Førstkommende lørdag starter vintersesongen på Skeikampen, med et stort barneområde og to slepheiser, heter det i en pressemelding fra Skeikampen Resort.

Langrennsarenaen på Austlid Fjellstue er også klar, med en nypreparert løype. Dagen avsluttes med Black Eyes-konsert på Vikingland fra kl 19.

– Skeikampen Alpinsenter hadde i utgangspunktet satt seg som mål å ha åpningshelg 6–7. november, så dette er bedre enn forventet, sier Daglig leder ved Skeikampen Resort, Alexander Cimarolli.

– Hele den siste uken har det vært ideelle forhold for snølegging, og vi kan derfor tilby optimale forhold i de bakkene og løypene som nå åpnes, sier han videre.

Austlid Langrennsarena ligger klar og venter på ivrige langrennsløpere som har lyst til å komme seg tidlig i sporet. Det er lagt til rette for en flott rundløype på 1,5 km som nå står klar.

I tillegg åpnes også et 3000 kvm stort barneland, slik at det er mulig for hele familien å ta turen ut. Det serveres varm saft til alle barn, og håpet er at så mange som mulig vil benytte seg av de flotte forholdene.
Alpinsenteret og Skiutleien holder åpent mellom kl 10.00 og 15.00, både lørdag og søndag, og det blir rabatt på skikort.