Direkterute Frankfurt–Trondheim

En Boeing B 737 fra Lufthansa ved terminal i Frankfurt (foto fra Lufthansa)

Fra slutten av mars 2011 er Trondheim knyttet direkte til Tyskland. Lufthansa starter da direkte flyvninger to dager i uken, lørdag og søndag, mellom Frankfurt og Trondheim, heter det i en pressemelding fra Trondheim lufthavn.

Lørdagsavgangen vil gå fra Frankfurt klokken 15.00, med ankomst til Trondheim Lufthavn Værnes klokken 17.25. Etter et kort opphold på bakken, returnerer flyet klokken 18.00, og ankommer Frankfurt klokken 20.25.
På søndager vil avgangen fra Frankfurt være klokken 06.40, med ankomst Trondheim klokken 09.05. Retur blir klokken 09.40, med ankomst klokken 12.05.

Ruten er tilrettelagt for innreise av tyskere til Midt-Norge, men det er også gode muligheter for trøndere som vil reise ut i verden fra Frankfurt.

– Vi håper også at mange lar seg friste til å oppleve den fantastiske Rhindalen og den lille og sjarmerende byen Rüdesheim, med sine fantastiske viner. Det alene er en tur verdt, sier Terje Grue i Lufthansa Norge.

Priser tur/retur Trondheim-Frankfurt starter på kr 795,- og inkluderer alle avgifter og bagasje, samt servering og miles.

Foto: En Boeing B 737 fra Lufthansa ved terminal i Frankfurt (foto fra Lufthansa)