Ingunn Weekly: Bli i med konkurransen!

Briskeby-vokalist Lise Karlsnes i sving på scenen på HSMAI-prisfesten 2010. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner

Nå er det bare noen få dager igjen til HSMAI General Manager Forum tirsdag 16. november, på Radisson Blu Scandinavia Hotel, så har du ikke meldt deg på, må du skynde deg å gjøre det nå. Det omfattende programmet finner du her.

Foreløpig ser det ut til at vi blir cirka 80 personer, med foredragsholderne. Veldig bra!

Tidligere i dag sendte vi ut invitasjonen til å sende inn bidrag til HSMAI-prisene. I tillegg til nye kategorier, vil vi for første gang gjennomføre en digital registrering og juryering av bidragene. Dette betyr en langt enklere jobb for deg som innsender av bidrag, og at juryen vil ha bedre tid til å vurdere hvert enkelt bidrag. Dette har vi arbeidet med lenge, og det er det samme systemet vi vil bruke for de europeiske prisene.

Tusen takk til alle av våre medlemmer som har kommet med gode råd, og en spesielt stor takk til komiteen, som har gitt oss gode innspill underveis:

  • Per-Arne Tuftin, direktør for reiseliv, Innovasjon Norge
  • Pål Semb Johansson, kommersiell direktør, Rica Hotels
  • Åsta Braathen, påtroppende adm. direktør, mediebyrået IUM
  • Sol Olving, adm. dir., Kreativt Forum
  • Helge Gjertveit, konsulent, Try reklame
  • Inger Birkevold, LOS & CO

Selve prisutdelingen, onsdag 12. januar, vil også bli veldig annerledes enn tidligere års arrangementer. Vi ønsker å fornye oss samt effektivisere prisutdelingen, slik at vi får mye lengre tid til å mingle med kolleger, konkurrenter og samarbeidspartnere – og ikke minst feire vinnerne!

Vi begynner med aperitiff klokken 18.00, med prisutdelingen fra klokken 18.30 til 20.30, på ett sted, og så går vi ut, en tre–fire minutters gange til et av byens flotteste hoteller, hvor vi skal feire hverandre, nyte god mat og viner, og ha en super opplevelse sammen.

Ingunn Hofseth. ThumbnailHøres jeg hemmelig ut? Ja gjør nok det, men invitasjonen blir sendt deg neste uke, med alle detaljer.

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Foto: Briskeby-vokalist Lise Karlsnes i sving på scenen på HSMAI-prisfesten 2010. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner