Ingunn Weekly: HSMAI, Dizzie Showteater og Grand Hotel

Dizzie Showteater

Innsending til HSMAI-prisene har allerede begynt, og det er gøy å se at alt det digitale ser ut til å fungere meget godt.

Grand Hotel i Oslo
Grand Hotel i Oslo

Onsdag 12. januar, på dagtid, går HSMAI MØTEBØRSEN av stabelen på Radisson Blu Scandinavia Hotel. På kvelden samme dag skal de prestisjefulle HSMAI-prisene deles ut, og som jeg fortalte om i forrige uke, har vi tenkt lenge og høyt, og kommet frem til at vi ønsker å effektivisere utdelingen. Den løsningen vi har kommet frem til nå, tror vi blir veldig bra.

Vi begynner kvelden på Dizzie Showteater, hvor vi byr på en aperitiff, og prisene deles ut i løpet av en to–tre timers tid. Deretter går vi «rundt hjørnet», til ærverdige Grand Hotel, hvor vi har både Rococo og Speilen, og området rundt, til disposion.

Vi byr på nydelig mat, i form av buffeter, god drikke, musikk, underholdning, kolleger, konkurrenter og samarbeidspartnere. Altså god tid til å mingle med hverandre.

Ingunn Hofseth. ThumbnailBegrenset med plasser, så skynd deg å melde deg på. Dette blir Årets Arrangement!

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway