Magisk julefeiring på Svalbard

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen

For dem som ønsker seg en juleopplevelse utenom det vanlige, med hvit julesnø, blinkende stjerner og dansende nordlys på polarhimmelen, er julefeiring på Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen den beste julegaven man kan få, heter det i en pressemelding fra Rezidor Hotel Group.

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen gjentar suksessen fra i fjor, og tilbyr eksotisk julefeiring. Her får du og dine garantert en uforglemmelig julehøytid. Ferier du julen på Svalbard, blir stress og forberedelser i siste liten erstattet med julestemning og -opplevelser som gir minner for livet. Hotellets julepakke inneholder blant annet snøscootersafari, nordlysaften og egne aktiviteter for barna mens de venter på nissen.

Julehygge under polarhimmelen

Selv om julefeiringen på Svalbard er noe utenom det vanlige, i eksotiske omgivelser, holdes alle de kjente og kjære tradisjonene i hevd, med julegrøt, kirkegang og fristende julemat, laget av de beste råvarer. Etter middag inviteres alle til felles hygge, juletregang med sang og lek, og selvfølgelig kommer  julenissen på besøk til alle de snille barna.

Når selve julefeiringen er over, glir oppholdet over i juleferie, med lange morgener og sen frokost, for dem som ønsker det. Dagene kan fylles med eksotiske polaropplevelser, bybesøk i Longyearbyen, beundring av Aurora Borealis (nordlyset) og utendørsaktiviteter sammen med de fastboende.

Stjerner og supé

Nyttårsfeiringen på Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen er også en helt spesiell opplevelse. Vanlige nyttårsraketter kan ikke konkurrere med polarhimmelens glitrende stjerner og vakre, dansende nordlys. Og selvfølgelig blir det sjampanje og nyttårssupé.

Foto: Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen (The Rezidor Hotel Group)