Ny direktør for Clarion Collection

Trond Bastiansen, konserndirektør for hotellkjeden Clarion Collection Hotels (foto fra Choice Hotels Scandinavia)

Trond Bastiansen er ansatt som ny konserndirektør for hotellkjeden Clarion Collection Hotels, og blir dermed en del av konsernledelsen i Choice Hotels Scandinavia. Bastiansen har de siste tre årene vært driftsdirektør i Quality. Han tiltrer sin nye stilling i februar 2011, skriver Choice Hotels Scandinavia i en pressemelding.

– Clarion Collection består av en fantastisk portefølje hoteller, der de fleste er nummer én i sine markeder. Hvert hotell er unikt. Jeg ser frem til å jobbe med alle 42, samtidig som jeg ser store potensialer i de felles konseptene og kjeden totalt, sier han.

Bastiansen har jobbet i Choice Hotels Scandinavia siden 2008. Han har i tre år vært driftsdirektør i kjeden Quality Hotels. Tidligere har han jobbet ti år i Dolly Dimples, sist som viseadministrerende direktør ved hovedkontoret i Stavanger. Trond har vært leder og foreleser ved Norsk Hotellhøyskole i Stavanger, der han også er utdannet. Han har en mastergrad i internasjonal hotell og reiseliv fra Cornell University i New York og Hotellhøyskolen. Trond er fra Os, syd for Bergen, men bor i dag i Drøbak.

Torgeir Silseth, adm. dir. i Choice Hotels Scandinavia
Torgeir Silseth, adm. dir. i Choice Hotels Scandinavia

– Vi er glade for å ønske Trond velkommen i konsernledelsen og som direktør for Clarion Collection. Trond har en bred erfaring fra kjededrift og har gjort en solid jobb som driftdirektør i Quality, blant annet med prosjekter som Quality Hotel 33. Jeg gleder meg til han nå vil videreutvikle Clarion Collection som kjede, men ikke minst få frem stadig mer av potensialet som ligger i hvert av de ulike hotellene, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia.

Clarion Collection Hotels består av 42 mindre og sentralt beliggende hoteller, alle med sin unike historie. Hotellene skal være som et hjem for dem som reiser mye, og som en oase midt i byen for fritidsreisende. Clarion Collection byr på kveldsbuffet, kaffe og hjemmebakst og er den eneste hotellkjeden med egen diktsamling.

Foto: Trond Bastiansen, konserndirektør for hotellkjeden Clarion Collection Hotels (foto fra Choice Hotels Scandinavia)