Ingunn Weekly: Vellykkede arrangementer som gir mersmak

Panelet på HSMAI Reiselivsdagen, Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo onsdag 1. desember 2010.

HSMAI har den siste tiden gjennomført en rekke vellykkede aktiviteter. Takk til alle som har vært med å bidra til disse, gjennom eget engasjement og tilstedeværelse. Før året er omme, ønsker vi å invitere deg på gløgg og julekaker i vår lounge i Oscarsgate 81. Datoen er som tidligere nevnt mandag 13. desember fra klokken 15 til 17. Vi håper du har anledning til å komme. Send oss din påmelding til postbox@hsmai.no. Har du lyst til å engasjere deg i en komité for 2011, er vi tilstede for å diskutere om de kommende mulighetene i HSMAI.

Fagmøtet om PR/informasjon og miljø utsettes etter ønske fra komiteen til etter nyttår. Ny dato kommer.

2011 starter med HSMAI Møtebørsen og HSMAI-prisene onsdag 12. januar.

Mandag 7. februar, på Hilton London Metropole (t.h.), arrangeres for første gang den europeiske konferansen med tittelen HSMAI Revenue Management & Internet Marketing Strategy. Dette blir en topp begivenhet, med utvalgte foredragsholdere, workshops og mye informasjon og kunnskap du kan ta med hjem og benytte i din egen bedrift. Programmet offentliggjøres i uke 50.

Arbeider du med Revenue Management og Internet Marketing, er dette dagen hvor du møter likesinnede fra en rekke land i Europa. Sett av dagen. Egen invitasjon kommer.

Ingunn Hofseth. ThumbnailØnsker dere å være med som partner og/eller utstiller, ta kontakt med vår prosjektleder, Tarjei Gylseth på tg@hsmai.no.

Ha riktig god helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Panelet på HSMAI Reiselivsdagen, Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo onsdag 1. desember 2010.