Park Inn Oslo Airport feiret

Fra den høytidelige åpningen av Park Inn Oslo Airport torsdag 9. desember 2010

Den offisielle åpningen av Park Inn Oslo Airport ble torsdag kveld feiret med prominente gjester og underholdning i toppklasse. Åpningen gir The Rezidor Hotel Group det femte operative Park Inn hotellet i Norge, og nummer 102 i verden, skriver hotellgruppen i en pressemelding.

Kurt Ritter, konsernsjef i The Rezidor Hotel Group (foto fra Rezidor)
Kurt Ritter, konsernsjef i The Rezidor Hotel Group.

Hotellet ble høytidelig innviet av Rezidors konsernsjef Kurt Ritter.

– Det er en stor fornøyelse å åpne Park Inn Oslo Airport. Park Inn er definitivt et varemerke som passer veldig godt i Norge, som er et av våre viktigste hjemmemarkeder. Park Inn-hotellene gir gjestene meget god valuta for pengene og er populære mellomklassehoteller, sier han. I tillegg til Park Inn Oslo Airport, har Rezidorgruppen allerede Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen. De to hotellene kan nå tilby til sammen 800 rom og 77 møterom på flyplassen.

Engler i taket

De mange gjestene som var invitert til innvielsesfesten, fikk oppleve både åpningsseremoni og underholdning, i form av engler som strødde glitter fra husker hengende i taket. Tommy Steine, som er en kjent og populær konferansier og standup-komiker, holdt den røde tråden i programmet. Vår kjente operasanger Øystein Wiik imponerte og sjarmerte publikum med sin stemmeprakt. Deretter var det kulinariske fristelser, gavedryss og DJ i hotellets RBG restaurant.

Arkitektur i tiden

Den spennende arkitekturen ved Park Inn Oslo Airport er tegnet av det anerkjente arkitektkontoret Niels Torp Arkitekter, som også har tegnet flyplasshotellene Radisson Blu Trondheim Airport og Radisson Blu Airport Hotel. Det nye hotellet beskrives som et innovativt og dynamisk hotell. Beliggenheten er enestående i forhold til Oslo Lufthavn Gardermoen, og har direkte tilknytning til flyplassterminalen via en overbygd gangvei.

Suksess fra dag én

Responsen har vært formidabel etter at hotellet åpent dørene i begynnelsen av september.

– Gjestene setter stor på pris det nye hotellet, og tilbakemeldingene har vært overveldende, sier hotelldirektør Per R. Svendsen fornøyd.

De første 100 dagene har hotellet allerede betjent 14.500 overnattingsgjester og 17.500 konferansedeltagere.

Fakta om Park Inn Oslo Airport

  • Det er to minutters gange under tak til flyterminalen og 20 minutter med tog til Oslo sentrum
  • Park Inn Oslo Airport har 300 moderne og delikate gjesterom
  • RBG Bar & Grill tilbyr en variert meny med egne signaturretter
  • Konferansefasiliteter med 46 møterom i varierende størrelser
  • Treningsfasiliteter

Toppoto: Fra den høytidelige åpningen av Park Inn Oslo Airport torsdag 9. desember 2010.