Ingunn Weekly: Møtebørsen-programmet er ferdig

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo

Det endelige programmet for HSMAI Møtebørsen 2011 er nå ferdig, og onsdag 12. januar ser ut til å bli en skikkelig motiverende og salgsutløsende dag. En flott start på det nye året!

Og slik ser det ut:

08.00–08.45: Registrering på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

08.55: Velkommen til HSMAI Møtebørsen. Ved adm.dir. Ingunn Hofseth, HSMAI

09.00–09.50: Morgenseminar. Ved Richard Jabobsen
Du får respons som du kommuniserer. «Hemningen» er den største hindringen for at du skal få det slik du vil. Vi starter dagen med å gi hemningen et realt, mentalt spark!
Richard er en anerkjent foredragsholder, og har solid erfaring fra hotellbransjen, sist som direktør for salg og relasjoner i Choice Hotels Scandinavia.

10.00–10.10: Praktisk informasjon

10.10–10.40: Åpen Markedsplass

10.45–12.00: Forhåndsbookede møter

12.00–13.00: Lunsjbuffet

13.05–15.00: Forhåndsbookede møter

15.00–15.30: Sikrer din bedrift en langsiktig avkastning på events, kurs og konferanser? Ved Jan Henrik Ulvatne
Bedrifter investerer store summer i kurs og konferanser overfor ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Det brukes mye tid på forberedelse, innhold og gjennomføring av arrangementene, men stilles det samme krav til «avkastning» som for andre investeringer bedriften gjør?
Suksessen på et arrangement kan ikke bare måles på hvor godt det er gjennomført, men hvor godt budskapet huskes! Foredragsholder vil gå igjennom betydningen av oppfølging, og konsekvensene hvis en bedrift ikke gjør det. Hvordan er avkastningen i din bedrift?
Foredragsholder Jan Henrik Ulvatne har en bred reiselivserfaring innen salg, fra flyselskap, som Head of Client Management i HRG, Key Account Director hos First Hotels, og sitter i styret i NBTA, Norwegian Business Travel Association, og er jurymedlem i European Travel Buyer Award. Han har en Master of Management fra BI, med fokus på ledelse, kundeoppfølging  og kompetanse.

15.30–16.15: Slik bruker du dine egenskaper riktig for å lykkes. Ved Jan Fredrik Karlsen
Med glødende entusiasme har Jan Fredrik Karlsen guidet unge talenter gjennom Idol og X-faktor på TV 2. Han er kjent for sine direkte tilbakemeldinger, og ikke minst sitt brennende engasjement. Gjennom tv-ruten er du vitne til hans latter, ergrelse og, mest av alt, hans genuine lidenskap for musikk. Jan Fredrik har alltid jobbet målrettet med det han brenner for, og mener at det først og fremst er deg selv det kommer an på om du når drømmene dine. Musikkinteressen stammer helt tilbake fra barndommen. Hans foreldre var nære omgangsvenner med flere kjente norske artister, og Jan Fredrik var tidlig med i bransjen. Han driver i dag management- og eventselskapet Playroom, der blant andre Kurt Nilsen er i stallen. Han sier selv at han vil snakke om hvordan mulighetene skapes når du selv ikke er tilstede. Han er også opptatt av at det er det inntrykket du etterlater som er med på å skape dine muligheter og din vei videre. Det viktigste er å identifisere dine indre drivkrefter, som hjelper deg til å oppnå det du ønsker i ditt liv. Gled deg til å bli forført av hans smittende humør og herlige utstråling.

16.15: Avslutning og trekning av reisepremier!

18.30–: Prisutdelingsfest med underholdning og utdeling av HSMAI-prisene og kåringen av Årets Reiselivsmarkedsfører. Sted: Dizzie Showteater og Grand Hotel, Oslo

Dizzie Showteater Grand Hotel i Oslo

Har du ennå ikke meldt deg på som utstiller på HSMAI Møtebørsen, kan du fremdeles gjøre det ved å kontakte HSMAI på postbox@hsmai.no. Du kan også melde deg på til prisfesten ved å sende e-post til samme adresse.

Ingunn Hofseth. ThumbnailHSMAI Weekly tar nå juleferie, og vi er tilbake med neste utgave torsdag 6. januar.

Vi benytter anledning til å ønske deg og dine en Riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway