American Express + HSMAI = sant

HSMAI + American Express

Like før jul ble det klart at American Express ønsker å inngå en partnerskapsavtale med HSMAI Chapter Norway, slik American Express internasjonalt også har gjort med HSMAI Europe.

I Norge samarbeider HSMAI dermed tett sammen med Europeiske Reiseforsikring, Innovasjon Norge, SAS og, nå senest, American Express, noe vi også håper våre medlemmer vil ha glede av.

– Vi er kjempefornøyd med å få American Express med på laget. HSMAI har samarbeidet med American Express i USA i mange år, så dette er gøy og vil bidra til å styrke oss ytterligere, sier en svært tilfreds Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Chapter Norway.

– Kortselskapet American Express fokuserer på betalingsløsninger til bedrifter og offentlig sektor i Norge. Vi har valgt å samarbeide med HSMAI fordi dette gir oss mulighet til å møte både kunder og samarbeidspartnere i næringen, sier Inge Kjønnøy, administrerende direktør i American Express Company A/S.

– Vi opplever HSMAI som en profesjonell organisasjon, som leverer arrangementer og events med høy relevans og kvalitet. Det er naturlig for oss å eksponere og dele vår kunnskap gjennom disse arrangementene, fortsetter han, og avslutter:

– I tillegg ser vi nytte av å knytte bånd til reiselivsnæringen, og opplever at HSMAI er en god møteplass for dette, både gjennom Møtebørsen, HSMAI-prisene og Reiselivsdagen. Vi ser frem til å være en aktiv samarbeidspartner gjennom 2011.