Apollo best på charter

Leo Berbu, administrerende direktør i Apollo Reiser

Apollo ble kåret til beste charterarrangør og mest attraktive arbeidssted under Grand Travel Award i Oslo torsdag kveld. Administrerende direktør Leo Berbu ble dessuten kåret til årets toppleder, heter det i en pressemelding fra turoperatøren.

For tredje året på rad ble Apollo kåret til Norges beste charterarrangør av reisebyråene, og i år mottok selskapet også prisen for beste arbeidsplass, foruten at Leo Berbu ble kåret til årets toppleder. Kåringen skjer etter at over 350 reisebyråansatte fra både forretnings,- og privatreisebyråer avga sine stemmer i 2010.

– Vi er stolte og ydmyke over at vi for tredje året på rad har blitt kåret til årets charterarrangør, sier Leo Berbu.

Stor ære

Han mener det er en ære at en samlet byråbransje hylder Apollo på denne måten.

– Vi opplever at Apollos brede utvalg samt kvalitet på etablerte reisemål, i kombinasjon med spennende nye reisemål, faller i smak både hos byråbransjen og hos våre kunder, sier en fornøyd Berbu, som lover at Apollo vil fortsette å jobbe hardt for å ha de beste produktene til den mest fornuftige prisen.

Beste arbeidsplass

Apollo fikk også prisen for beste arbeidsplass.

– Vi setter svært stor pris på denne anerkjennelsen. Vi skal jobbe hardt for å beholde posisjonen som den mest attraktive arbeidsplassen i bransjen, fortsetter Berbu.

Han mener prisen først og fremst er en hyldest til alle Apollos ansatte, som med stort engasjement og god kompetanse bidrar til fornøyde kunder og god dialog med samarbeidspartnerne.

Kvalitet og bredde

Apollo er Norges nest største turoperatør, og sender årlig 320.000 gjester til reisemål over hele verden. Med fokus på reiseprodukter av høy kvalitet, direktefly fra Lakselv i nord til Kristiansand i syd samt Norges største utvalg i reisemål og hoteller, er Apollo blitt populær hos både trofaste charterpassasjerer og individuelle reisende.

Foto: Leo Berbu, administrerende direktør i Apollo Reiser.