Nasjonal Booking på Reiseliv 2011

Reiseliv på Norges Varemesse

ReiselivBIT Reiseliv inviterer til en seminarrekke på Reiseliv 2011. Aktuelle tema er status for teknologiutviklingen i Nasjonal Booking og det store Innholdsprosjektet, som skal sikre at kundene finner akkurat den informasjonen de trenger for å bestille. Et annet sentralt spørsmål er nok når og hvordan de som ikke blir bookbare via VisitNorway ved lanseringen av BookNorway kan komme med i senere faser.

Om programmet

Seminar 1 Nasjonal Booking
Her gjennomgås status for teknologiutvikling. Hvilke krav stilles for å bli bookbar ved lansering og hvordan komme med etter hvert?
Målgruppe: Bedrifter, IT-leverandører og andre interesserte som har liten forhåndskunnskap om prosjektet

Seminar 2 Innholdsprosjektet
Her gjennomgås de nye registreringsrutinene i Tellus Destinator for de bookbare overnattings- og aktivitetsprodukter. Mange destinasjonsselskap har allerede startet arbeidet med innlegging og kvalitetssikring av informasjon om de bookbare produktene
Målgruppe: Destinasjonsselskapene og lokale bedrifter med og uten kjedetilknytning

Seminar 3 BookNorway
BIT Reiseliv har ansvaret for utviklingsprosjektet frem til det nye selskapet BookNorway skal etableres i februar 2011. Hva er selskapets primære arbeidsoppgaver og hvilke forretningsmodeller er vedtatt? Hvem kan tegne aksjer i selskapet og når skjer emisjonen?
Målgruppe: Destinasjoner og bedrifter som vurderer å tegne aksjer i selskapet og trenger mer informasjon

Hvem kan delta?

Seminarene er åpne for alle interesserte, men forhåndspåmelding er nødvendig da plassen er begrenset.

Sted:

Hall C, 2 etg. Norges Varemesse, Lillestrøm

Gå til denne siden for påmelding og andre detaljer.

Foto: Reiseliv på Norges Varemesse (arkivfoto fra 2009).