Park Inn Malmö åpner dørene

Utsikt fra nyåpnede Park Inn Malmö mot Turning Torso og Øresund

Med utsikt over kjente landemerker som Øresund, World Trade og Turning Torso slår det nybygde hotellet Park Inn Malmö nå opp dørene. I likhet med plasseringen, er også innredningen vel gjennomtenkt. Den er i moderne Park Inn-stil, med inspirasjon hentet fra de fire årstidene, heter det i en pressemelding fra Rezidor.

Hotellet har nærmest en ideell beliggenhet, i hjertet av Västra Hamnen, som er den mest trendy og raskest voksende bydelen i Malmö. Området er kjent for sin spektakulære arkitektur, det gode utvalget av trivelige restauranter samt populære turveier, som ligger helt nede i vannkanten. Det tar bare 10 minutter å spasere inn til sentrum av Malmö.

– Park Inn Hotel Malmö er et gjennomtenkt hotell, med fargesterk design, både på interiør- og eksteriørsiden. Hotellets beliggenhet i Västra Hamnen er perfekt, Malmö og Øresundsregionen er et interessant og dynamisk område. Vi tror både forretningsreisende og fritidsgjester kommer til å ha stor glede av hotellet, sier John Monhardt, General Manager, Park Inn Malmö.

Spektakulær utsikt over Øresund

Park Inn Malmö har 231 hotellrom, restauranten RBG Bar & Grill og et 40 kvadratmeter stort treningssenter, med spektakulær utsikt over Øresund. Et perfekt utgangspunkt for alle gjester som ønsker oppleve Øresundsregionen, med sine sterke handelstradisjoner. I tillegg finnes syv moderne og fleksible møterom, som alle er svært godt teknisk utstyrt. Noe som igjen gjør hotellet svært fleksibelt, med tanke på mindre møter og større selskapsarrangementer.

Første hotell i verden med designer Kaspar Saltos NAP-chair

Hotellets gjennomtenkte innredning er gjort av arkitektbyrået Krook & Tjäder. De har brukt de sterke fargene i logoen til Park Inn sammen med naturens eget fargespekter gjennom årstidene i gjesterom og publikumsområder. Jord, fjell, tekstil og metaller er materialene som er brukt. Naturens abstrakte former, som vind og vekst, har også inspirert og gitt arkitektene veiledning til fasade og inneområder.

Hotellet er det første i verden som tar i bruk NAP-chair, som er formgitt av den danske møbeldesigneren Kaspar Salto og bygd av Fritz Hansen. I utformingen av stolen har designeren ikke gitt avkall på utseende, detaljer eller komfort – helt i tråd med tankene rundt utformingen av Park Inn Malmö. Blant de vakre detaljene finner man blant annet et draperi i hotellets entré. Det er lagd av 231 rader med metallkuler, hvor hver rad representerer ett hotellrom. I hver etasje henger fotografier med motiver fra ulike arrangementer i Västra Hamnen.

Park Inn – en del av Rezidor

Park Inn inngår i hotellgruppen Rezidor, en av verdens raskest voksende hotellkjeder i Europa, Midt-Østen og Afrika. I kjedens portefølje finnes over 400 operative hoteller, som er under konstant utvikling og har til sammen mer enn 86.300 rom i over 60 land. Rezidor driver hotellvirksomhet under varemerkene Radisson Blu Hotels & Resorts, Park Inn, Hotel Missoni, Regent Hotels og Country Inn & Suites.

I november i fjor fullførte Radisson Blu Hotel Malmö sin omfattende renovering av hotellets konferanseavdeling og 220 rom. I løpet av kort tid åpner Rezidor også Stockholm Waterfront Congress Centre, med en enestående panoramautsikt over Stockholm, og Radisson Blu Waterfront Hotel, med en uslåelig sentral beliggenhet.

Hotellfakta Park Inn Malmö

  • 231 rom, hvorav 17 med interne dører mellom rommene og 17 tilrettelagt for rullestolbrukere
  • 7 fleksible møterom med den nyeste teknikken
  • 1 restaurant med 140 sitteplasser og sjenerøs meny
  • 1 lobbybar med avslappende miljø for å møte kolleger og venner
  • 1 treningsstudio med utsikt ut over Øresund
  • Parkering/garasje med direkte adgang till lobbyområdet

Foto: Utsikt fra nyåpnede Park Inn Malmö mot Turning Torso og Øresund.