Avis beste bilutleier

tonje_fossum

For 16. år på rad er Avis Bilutleie kåret til det beste bilutleieselskapet av norske reisebyråansatte. Det viser en fersk undersøkelse, gjort av fagtidsskriftet Travel News, som ble presentert på reisebyråenes Grand Travel Award torsdag kveld.

– Vi er takknemlig for nok en gang å få denne utmerkelsen. Den viser at reisebyråene opplever oss som en god samarbeidspartner, og det tyder igjen på at de får gode tilbakemeldinger fra sine kunder, sier salgs- og markedsdirektør Tonje Fossum i Avis Bilutleie.

– Å få en slik pris for 16. år på rad betyr ikke at Avis nå kan gire ned eller kople inn cruise kontrollen. Snarere tvert imot. ”We try harder” er vår filosofi, som betyr at vi hele tiden jobber for å strekke oss den ekstra milen. Vi trener jevnlig våre ansatte, har nye og trygge biler, og lytter til kundene og lærer av dem, fortsetter hun.

Styrker lokalkontorene

Avis er markedsledende i Skandinavia, og har en stor del av omsetningen innenfor bilutleie i de tre skandinaviske landene. For å utvikle seg videre, vil selskapet styrke lokalkontorene og tilpasse mer av driften etter lokale behov.

– Det vil kundene merke gjennom enda bedre service og ved at bilutleie blir enklere og mer tilgjengelig, sier Fossum.

Om prisen

  • Grand Travel Award deles ut hvert år til dem byråbransjen anser reiselivsbransjens beste leverandører
  • Prisen bygger på landets største undersøkelse blant landets reisebyråansatte
  • En egen komité nominerer finalistene innen ulike kategorier, ut fra leverandørenes utvikling det siste året og på salgsvolumet gjennom reisebyråer
  • Alle de nominerte blir deretter gitt en karakter av et landsrepresentativt utvalg av reisebyråansatte
  • Det er bladet Travel News som står bak undersøkelsen og prisutdelingen

Foto: Tonje Fossum, salgs- og markedsdirektør i Avis Norge.