Heder til Radisson Blu

Radisson Blu Plaza Hotel

Torsdag kveld vant Rezidor, med Radisson Blu og Park Inn, både den internasjonale og nasjonale prisen i Grand Travel Award, skriver kjeden i en pressemelding.

– For fjerde år på rad vant vi prisen som beste internasjonale hotellkjede. Når vi i år får den nasjonale prisen i tillegg, gjør det oss ekstra stolte. Det bekrefter at vår satsing på våre ansatte holder høy standard i alle land. I tillegg utvikler vi stadig bedre tilbud, hvor hoteller med attraktiv beliggenhet og riktig prising er essensielt, sier en glad Christian Gartmann, nordensjef i Rezidor Hotel Group.

Rezidor-gruppen er den raskest voksende hotellkjeden i Europa, Midtøsten og Afrika. I 2010 toppet selskapet sine egne rekorder, med åpning av 7200 nye rom. I løpet av de nærmeste ukene åpner Stockholm Waterfront Congress Center og Radisson Blu Waterfront og Park Inn Malmø. Nye hoteller er nylig åpnet i Moskva, Milano og Dubrovnik.

Viktig nasjonal utmerkelse

Det er flere hundre reisebyråansatte som har stemt The Rezidor Hotel Group, med kjedene Radisson Blu og Park Inn, til topps, i konkurranse med andre ledende aktører på markedet. Konkurrentene blir nominert av en fagjury, for så å bli bedømt av bransjen, på en skala fra én til seks.

– At de som virkelig kjenner bransjen setter vårt varemerke så høyt, betyr mye for oss. Vi er i sterk vekst i Norge, og bare i løpet av fjoråret åpnet vi to nye Park Inn-hoteller i Oslo. Samarbeidet med reisebyråene er svært bra, og vi blir ydmyke og veldig glade når vi ser hvor lojale de er mot oss, sier Tarje Hellebust, regiondirektør i kjeden.

Flere utmerkelser

Også i den internasjonale undersøkelsen BDCR Continental 2010, viste varemerket Radisson Blu sin styrke. For syvende år på rad ble Radisson Blu kåret til forretningsreisendes foretrukne hotellkjede, og valgt til ”Number One Hotel Brand”.

Grand Travel Award deles hvert år ut til bransjens beste leverandører, basert på en stor undersøkelse blant landets reisebyråansatte. Det er bladet Travel News som står bak undersøkelsen og prisutdelingen.

Foto: Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo.