Ingunn Weekly: Tusen takk til HSMAIs medlemmer!

Møte

Først og fremst vil jeg rette en stor takk til HSMAIs medlemmer for et supert engasjement i HSMAI på så mange områder. Det er moro å jobbe med og for dere.

HSMAIs styre og administrasjon arbeider meget godt sammen, og det skaper en ekstra energi, som gir gode resultater. Nå har vi vært gjennom en strategiprosess, som nettopp er avsluttet. Mye på trappene, som jeg vil komme tilbake til senere. HSMAIs verdier er å involvere, inspirere og være aktuelle. Med det som utgangspunkt, ønsker vi på nytt å sette sammen en rekke komiteer. Ønsker du å bidra til å sette viktige temaer på agendaen, ta kontakt med oss på postbox@hsmai.no så snart som mulig.

Vi trenger følgende i første fase:

Fagmøtekomiteen

Vi søker både leder og medlemmer til komiteen, som skal sette sammen programmet for de kommende frokostmøtene og andre fagmøter.

Salgskonferansen

Vi søker komitémedlemmer, som vi kan avstemme programmet med.

General Manager Forum

Vi søker leder og medlemmer til komiteen, som skal sette sammen programmet for det kommende arrangementet for hotellnæringen.

Reiselivsdagen

Vi søker medlemmer til komiteen, som, sammen med HSMAI og NBTA, skal sette sammen det faglige programmet, rettet mot både hotell- og reiselivsnæringen, og innkjøpere av reiselivstjenester.

MØTEBØRSEN

Vi søker medlemmer til komiteen, som, sammen med HSMAI og NBTA, skal sette sammen det faglige og annet i forbindelse med MØTEBØRSEN.

HSMAI-prisene

Vi ønsker på nytt å evaluere kategoriene, og ønsker medlemmer som har synspunkter og engasjement om å engasjere seg i evalueringskomiteen

HSMAI-prisene, festarrangement

Vi ønsker å lage den beste utdelingen og festen ever, og søker medlemmer som ønsker å engasjere seg i å bidra til dette.

HSMAI Student

Vi restarter HSMAI Student, og søker høyskolestudenter som ønsker å engasjere seg som ledere og medlemmer av dette forumet, som er et europeisk initiativ.

Om få dager, på mandag førstkommende, går vår første konferanse i London av stabelen. Som kjent er det to hovedteamer under konferansen: Revenue Management og Internet Marketing. Egne, pan-europeiske SIG-grupper for disse temaene blir satt ned under ogetter konferansen.
Ta kontakt om du ønsker å bli med der.

Ingunn Hofseth. ThumbnailVi gleder oss veldig til starten av en omfattende europeisk satsing, sammen med dere!

Ha en flott helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway