Stadig dejligere i Danmark

Den lille havfrue, København

Tallenes tale er klar: I 2010 tilbrakte nordmenn enda flere netter i Danmark enn i 2009. Over 2, 2 millioner norske overnattinger kunne man telle i Danmark i fjor, og økningen var på over 2 prosent fra 2009 til 2010. Økningen får naturligvis smilet frem hos Danmarks turistsjef i Norge, Vidar Mørch.

– Over 2 prosent økning i et marked som er nær metningspunktet, er både sterkt og gledelig, sier han i en pressemelding.

Spennende vinterdager i Skagen

Mange nordmenn har tilbrakt mang en solrik sommerdag i Skagen, men byen har masse å by på også på vinterstid. I ukene syv og åtte arrangeres Vinterdage i Skagen, og da kan du få med deg hele 28 morsomme arrangementer for små og store. Kanskje du skal være kunstner for en dag, og male ditt eget bilde på malerworkshop hos kunstneren Peder Ravn, som også sørger for vin, musikk og fyr i peisen? Eller vil du se hvordan deilige, danske bolcher og Skagensflødeboller lages på Bolcheriet? Eller har du mer lyst til å se hvordan bamse-syerske Vivi-Ann Lennartz skaper de skjønneste teddybjørner?

Fullt program for Vinterdage i Skagen finner du på www.skagen.dk/vinterdage.