Radisson Blu på "svensktoppen"

Radisson Blu Waterfront i Stockholm

Grand Travel Awards er reisebransjens egen pris til næringens dyktigste aktører. Vinnerne stemmes frem av nærmere 600 reisebyråansatte. Radisson Blu ble i går kåret av svensk reiselivsbransje til beste internasjonale hotellkjede, skriver det i en pressemelding fra Rezidor Hotel Group.

Grand Travel Award regnes i turistindustrien som bransjens Oscar, og det knytter seg mye prestisje i å vinne en kategori.

– Vi er veldig stolte og glade over å vinne prisen som beste internasjonale hotellkjede. Det bekrefter at vår satsing på et høyt servicenivå og høy standard i alle land vi er representert verdsettes. At våre hoteller er prisgunstige og har attraktiv beliggenhet, er nok også avgjørende, sier Pia Djupmark, regionsjef Radisson Blu i Sverige.

Betydningsfulle internasjonal utmerkelser

De 600 aktørene som har stemt frem Radisson Blu, har jobbet ut fra et system hvor man bedømmer ut fra flere aspekt og graderer stemmen sin på en skala fra én til ti.

– Vårt samarbeid med svenske reisebyråer, både innen ferie- og forretningssegmentet, går veldig bra og vi verdsetter virkelig deres lojalitet, avslutter Pia Djupmark.

Også i den internasjonale undersøkelsen BDCR Continental 2010 viste varemerket Radisson Blu sin styrke. For syvende året på rad ble Radisson Blu valgt til den forretningsreisendes favoritthotell og utvalgt til «Number One Hotel Brand».

Rezidor Hotel Group er den raskest voksende hotellgruppen i Europa, Midt-Østen og Afrika. I løpet av 2010 åpnet selskapet 7200 nye hotellrom. Nylig åpnet også kjeden Stockholm Waterfront Congress Centre og Radisson Blu Waterfront Hotel samt Park Inn Malmö. Internasjonalt har Rezidor nylig åpnet hoteller i Moskva, Milano og Dubrovnik.

Om konkurransen

Grand Travel Award tildeles hvert år til bransjens fremste leverandører, basert på en stor undersøkelse blant ansatte i reisebyråbransjen. Ansvarlig for prisutdelingen og undersøkelsen er bransjemediet Travel News. I klassen for beste internasjonale hotellkjede var Hilton, Intercontinental, Marriott og Sheraton nominert i tillegg til Radisson Blu.

Foto: Radisson Blu Waterfront i Stockholm